A aparut Raportul Academiei Nationale de Stiinte * SUA chetuieste 4 milioane $ degeaba * Nu se gaseste o solutie pentru „Deep Impact” * Rusii si americanii intra saptamana asta in sedinta cu usile inchise * Se zvoneste ca e vorba de planeta Nibiru-Eris, din vechile texte sumeriene si biblice, care ar fi provocat la ultima trecere Potopul lui Noe prin incalzire globala.

Congresul SUA a luat in dezbatere vineri un raport public al Academiei Nationale de Stiinte in care se arata ca autotitatile desemnate nu au facut nimic pentru ca sa apere planeta de potentiali asteroizi ce s-ar putea ciocni cu Terra, cu consecinte devastatoare.

„Este ca si cum nu ne-ar interesa ca ar putea sa apara un asteroid care ar putea lovi planeta si care ar putea aduce mari distrugeri Pamantului”, a spus Mike A’Hearn de la Universitatea din Maryland, cel care l-a ajutat pe presedintele Comisiei sa redacteze raportul introdus in Congres.„De ce nu se face nimic, pentru a gasi solutii din timp in cazul unui impact, nu pot sa va spun.”,adauga A’Hearn, care a fost pana in 2005 seful proiectului „Deep Impact”, al NASA, care la vremea respectiva se preocupa de cazul cometei 9P/Tempel, ce ar fi putut lovi planeta. „Nu se poate intelege de ce administratia lui Barack Obama, care s-a declarat deschis cercetarii si stiintei in general, nu ia nicio atitudine fata de faptul ca se cheltuiesc in acest proiect peste patru milioane de dolari, ca nimeni sa nu faca nimic”, concluzioneaza astronomul.

Pe de alta parte, este foarte interesanta preocuparea din ultimul timp a astronomilor pentru subiectul „asteroid care ar putea lovi planeta”. S-au intensificat in ultimul timp stiri pe aceasta tema, ceea ce i-a facut pe adeptii teoriei conspiratiei sa banuiasca faptul ca intr-adevar ei stiu ceva despre un apropiat impact, dar inca nu vor sa-l anunte public, mai ales ca nu s-a gasit o solutie eficienta pentru devierea unui astfel de corp ceresc. Saptamana trecuta, o alta stire despre acest subiect a facut inconjurul planetei, ce alegata de asteroidul Apophis, care ar urma sa se ciocneasca cu Terra in 2036. In saptamana care va urma, cercetatorii rusi se vor intalni cu cei americani la Moscova, intr-o sedinta cu usile inchise, pentru a cauta impreuna o solutie. „Mai bine cheltuim cateva milioane de dolari pentru a crea un sistem care sa permita prevenirea unei coliziuni, decat sa asteptam ca aceasta sa se produca, antrenand moartea a mii de persoane”, a spus Anatoli Perminov, pentru Vocea Rusiei, cel care a propus, de curand, solutia unui „tractor spatial” de 10 tone, care s-ar putea lega la asteroid si l-ar putea scoate de pe traiectoria de impact. O alta solutie propusa de rusi ar fi lansarea unor „capuse spatiale”, care s-ar lega de corpul ceresc – constituit in mare parte din apa – care ar incalzi rapid suprafetele de contact. Prin degajarea gazelor rezultate din evaporare, s-ar putea crea „motoare” care ar devia asteroidul.

Nu e exclus, spun cei preocupati de teoria conspiratiei, ca la nivel mondial sa se ascunda populatiei o ipoteza mai veche, conform careia traiectoria Pamantului ar urma sa se intersecteze in 2012 cu misterioasa planeta Nibiru, cea care orbiteaza in jurul a doua stele si care trece pe langa Soare o data la 3600 de ani, fiind o planeta locuita, conform textelor sumeriene. De pe Nibiru, cunoscuta si ca Eris, sau Xena, iar la alte popoare ca Marduk, Nemesis, Hercolubus, Planeta Zeilor, iar in astronomie – cand a fost descoperita oficial in 1983 -, drept Planeta X, apoi 2003-UB-313, ar fi „coborat” pe Pamant „ingerii” biblici, cunoscuti si sub numele de annunaki. Nibiru nu poate fi observata decat de la Polul Sud, unde NASA a construit un telescop special pentru aceasta planeta, care, din 2007 poate fi observata cu ochiul liber, cateodata, si din Australia (vezi foto – doi sori la rasarit). „Este de culoare orange-purpurie si poate fi cercetata numai de la Polul Sud… Este foarte stralucitoare, datorita reflexiei razelor solare o face cea mai stralucitoare din intreg sistemul nostru planetar…”, a declarat Erwin Mayer-Lucas, un astronom care a parasit Agentia Spatiala Americana de curand. Planeta Nibiru ar urma sa treaca – de data aceasta – foarte aproape de Terra, ceea ce se intampla o data la mai multe cicluri, fapt ce ar conduce la modificari ale climei, inversarea polilor magnetici, dar si la inversarea directiei de rotatie a Pamantului, dupa ce planeta „ar sta pe loc” trei zile – profetia fiind consemnata si in Biblie. Acest lucru s-ar mai fi petrecut de cateva ori, de fiecare data cu aceleasi consecinte. De fiecare data cand Nibiru trece aproape de Terra, la mai multe cicluri – epoci – se vorbeste despre „anul lui Brahma”, pomenit de Bhagavad-gita. Acest an are aproximativ 14.000 de ani pamantesti si este impartit in „patru anotimpuri” (alte patru treceri departate ale lui Nibiru) – Satya, Treta, Dvapa si Kali – cele patru varste ale omenirii. Planeta va trece acum printre marte si Jupiter, iar apropierea ei, spun conspiratinistii, deja se vede in incalzirea globala, in incetinirea rotatiei miezului Pamantului si in tendinta deja semnalata a polilor magnetici de a se inversa. La ultima trecere, prin topirea ghetarilor s-ar fi produs „potopul lui Noe”, prezent in Biblie, dar si in mai vechile texte sumeriene.

Foarte interesant este ca in Australia se inregistreaza acum calduri toride, ca in intreaga emisfera sudica, temperaturile fiind peste 40 de grade celsius. Statistic, din 2005, in Australia s-au inregistrat temperaturi din ce in ce mai ridicate, iar, global, 2010 va fi cel mai calduros an de cand se fac masuratori de temperaturi. Specialistii spun ca tendinta este in continuare crescatoare. Ciudat este ca si pe alte planete, sau sateliti, din sistemul solar se inregistreaza acelasi fenomen de incalzire globala.

Alte date interesante: – In 2003, an in care a fost observata (comunicare oficiala), revista „Science et Vie” (nr. din februarie) prezenta traiectoria eliptica a unei planete suplimentare a sistemului nostru solar; – La data de 01.08. 2005 misteriosul corp ceresc a primit denumirea provizorie de 2003-UB-313. Interesant e ca 313 in textele sumeriene se refera la grupul de sapte planete 3+1+3=313=7), format din: Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto si Nibiru. Cealalta grupa era formata din restul de 5 planete (2+0+0+3=2003=5), adica: Soare, Mercur, Venus, Pamant si Luna; – La sfarsitul lunii aprilie 2006 a fost data publicitatii dimensiunea planetei Eris, in urma observatiilor realizate prin telescopul Hubble: 2400 km, cu o marja de incertitudine de 97 km. Ultima Carte a Bibliei da detalii despre planeta Eris (capitolul 21:2 , 12 , 16),  pe care o denumeste Noul Ierusalim (ERIS – SALIM), dandu-i diametrul: 12.000 x 200 m (1 stadiu) = 2400 km.

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=21086

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=21086

Reclame