1.Varianta oficială…

de Alina Neagu HotNews.ro

O delegatie a Agentiei Centrale de Informatii a Statelor Unite ale Americii, condusa de Leon Panetta, directorul CIA, a fost primita, miercuri, la Palatul Cotroceni, de presedintele Traian Basescu, informeaza Administratia Prezidentiala.

Discutiile, la care au participat si conducerea Serviciului Roman de Informatii si cea a Serviciului de Informatii Externe, s-au concentrat asupra cooperarii bilaterale in problematica de securitate.

Potrivit comunicatului Administratiei Prezidentiale, au fost abordate teme precum combaterea terorismului, contraproliferarea, contraspionajul, securitatea economica si protectia impotriva atacurilor cibernetice.

2. Varianta „gurile rele” (personală)

Şeful CIA, cred eu, a venit cu toată lista de dosare de corupţie şi i-a zis aşa: „Tăticu, uită-le! Faci ca noi sau le scoatem pe piaţă. Pe tine nu te ardem, dar pe restul îi arzi tu şi termini joaca asta de-a furatul, aşa cum te lăudai. V-am dat bani, i-aţi ciordit, acuma îi daţi înapoi. E motivul pentru care Udrea, Blaga, Videanu şi Berceanu au început deja să se certe…