Pe data de 20 iulie 1969, comandantul misiunii Apollo 11, Neil Armstrong a fost prima persoana care a pus piciorul pe luna…. Primele lui cuvinte dupa ce a pasit pe luna au fost:
„Un pas mic pentru om, un pas urias pentru  omenire”.


Acest eveniment a fost televizat pe pamant.


Inainte insa de a intra in naveta spatiala, la plecare,
Neil Armostrong  a spus  urmatoarele cuvinte:
„Mult noroc domnule Gorsky”.


Multe persoane de la NASA au crezut ca este doar o remarca  vis a vis  de vreun cosmonaut rival sovietic si din curiozitate au  cautat sa vada  daca exista o asemena persoana, insa nu au gasit pe nimeni  cu acest  nume nici pe lista cosmonautilor rusi si nici pe cea a  americanilor.


De-a lungul anilor, multe persoane l-au intrebat pe  Armstrong ce a  vrut sa spuna cu „Mult noroc domnule Gorsky”,  insa Armstrong a zambit  de fiecare data fara sa raspunda.
Pe   5 iulie 1995, in Tampa Bay – Florida in decursul unui  interviu, un  reporter i-a pus iarasi misterioasa intrebare.  In sfarsit, de data asta Armostrong a putut sa raspunda
pentru ca  domnul Gorsky murise…


„In 1938, cand eram copil, ma jucam cu o minge de baseball  cu un  prieten si mingea a ajuns din greseala in curtea domnului  Gorsky,  vecinul meu de atunci.  Furisandu-ma in curte dupa minge, am auzit-o pe doamna  Gorsky care  striga la domnul Gorsky:
„Sex ? Vrei sex ? Vei avea parte de sex de la mine  doar cand copilul  vecinilor nostri va ajunge pe luna…!!!!!”


Trecusera 31 de ani…