surorilemarx.wordpress.com/

* Fraţii Van Hellen vor scoate în 2011 un nou album. În el va fi vorba de o călătorie iniţiatică la Focşani, devenit în 2377 oraşul unde mai există strop de viaţă pe pământ. Acolo, Eddie şi Alex Van Halen întâlnesc o bătrână. Cum te chiamă, întreabă Alex. Baba răpunde: Ion Iliescu.

* Impozitarea maneliştilor se va face aşa: Un inspector al Fiscului se va duce la Copilul de Aur. Inspectorul: Copile, chiar dacă de aur, dă şi tu 10 lei la buget. Copilul: Nu vreau.

* Un bloc de ghiaţă s-a desprins din Groenlanda. El va ajunge în Bucureşti pe 12 august 2014 şi se va stabili în pasajul pe care-l face Oprescu la Casa Scânteii.

* Dana Săvuică şi recentul ei succes. O carte numită “Cum să-l păstrez doar pentru mine”. Este vorba de relaţia ei cu MusiuAlexandru sau cam aşa ceva, deşi se poate să nu fii înţeles noi bine şi aşa mai departe.

PUBLICITATE

* O babă cu un covrig în mână. Nu zice nimic. Apare un anunţ: Căutăm tinere talente pentru Festivalul de la Mamaia.

* O babă cu un covrig în mână. Covrigul îi cade pe picior. Piciorul se desprinde şi zice: Fată dragă (Aluzie la Mădălina Manole care mai cântă şi acum), hai la Mamaia.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* A dispărut dosarul lui Ion Iliescu. Normal. El a fost student la ape, şi pe bietul dosar l-au luat apele.

* Fergie vrea să plece din Black Eyed Peas. Planul e aşa. Udrea candidează la Primăria Bucureştiului. De-acolo la preşedinţie. În locul ei  la Primărie va veni Fergie, care o va lua adjunctă pe Petroniamarcs. Sau pe Meea. Da’ Anaid ce are?

* Băsescu interviu pe RRA. Nene, câtă manipulare şi cu câtă dezinvoltură.

* Două fete drăguţe, Lia Olguţa Vasilescu şi Roberta Anastase vor să iniţieze o lege prin care o “structură” să monitorizeze internetul. Că cică-s prea multe obscenităţi pe Internet. Puneţi pariu că lege o să treacă?

* Nu există încă Imnul Surorilor Marx. Să vorbim, să vedem, să facem propuneri.

SPORT

* După Ilie Dumitrescu, la Steaua va veni Mugur Isărescu.

* Fotbalul românesc nu se va mai califica niciodată la nicio competiţie internaţională.

WEATHER REPORT

* Vor urma cinci zile caniculare cu temperaturi cuprinse între 23 şi 24 de grade.

* Poate joi să fie cel mai cald, adică 22 de grade.

A SUIVRE