Cu maliţiozitate am această sadică satisfacţie de a-mi vedea confirmate previziunile. Băse – cine dreaq altul? – a respins promulgarea legii cu reducerea TVA la 5 la sută pentru produsele alimentare de bază. A făcut-o, aşa cum anticipam, cu întârziere, cât să dea de înţeles că îl doare în inimă de poporul sărman, când de fapt îl doare la doi metri în faţa p…

Apoi, le bag aia pe gât şi ăstora de la FMI, dacă într-adevăr au respins sec legea votată în Parlament. Şi pe ei îi doare drept undeva, în cur mai exact (ăla cu moacă de porc are şi moacă de pârţar, la spate, ca Ianus). Pensionarii pot muri, că nu mai produc avuţie de furat.

Mâna Domnului s-a văzut însă.  Le-a obturat lăcomia şi obedienţa inerentă pedeleilor din Parlament, astfel încât să voteze legea, cu 5 minute înainte să zică că n-au ştiut ce au votat (cacofonia e deliberată!), doar pentru a-i face şi pe Băse şi pe femuişti să-şi dea arama pe faţă. Urmează şi ei, întrucât bănuiesc că a doua oară pedeleii vor vota invers în Cameră.

Eu unul, plănuiesc să-mi fac cumpărăturile de subzistenţă de la „ei” de-acasă. Cumpărături… Hai să zic pe înţelesul „lor”: furt, jaf, tâlhărie, dat în cap.

Doar că la noi e nobil – se numeşte haiducie!