(preluare de pe http://saccsiv.wordpress.com)

Citez din articolul Google ascunde date despre dezastrul din 15 martie 2011 si Nibiru:

O stea pitica rosie impreuna cu trei sateliti este localizata in planul orbitelor dintre Jupiter si Marte. Conform informatiilor astronomice, in 4 martie 2011, aceasta stea pitica va ajunge in planul solar eliptic, iar in 15 martie 2011 va avea loc o multi aliniere ce va produce, cel mai probabil, efecte si pe Terra. Poate din cele mai dezastruoase tinand cont ca Google ascunde o zona din cer, exact cea in care se afla aceasta pitica rosie.

Cum ar fi trebuit sa arate cerul acoperit de Google in acea zona si cum se poate vedea pe harta cereasca a cometei Elenin, despre care se spune ca ar fi chiar Nibiru, sau Planeta X, sta marturie fotografia din dreapta (vizitaţi site-ul saccsiv – N.R.), cea a lui Hercolubus (o alta denumire a lui Nibiru). NASA nu a confirmat ca aceasta cometa ar fi de fapt o planeta cu o orbita in jurul Soarelui (dar si a uni alte stele) si nici ca ar putea fi vorba despre o pitica rosie (o stea “moarta”). Pe unul dintre satelitii acestei planete Nibiru se spune ca ar exista o civilizatie mult mai avansata, ce a “zeilor” antici, ai anunnaki-lor, cei care ar fi facut civilizatia terestra. Nibiru trece prin apropierea Pamantului o data la 3600 de ani cand declanseaza adevarate dezastre.

Pamantul se va plasa, practic, in 15 martie exact la jumatatea distantei dintre Soare si respectiva pitica rosie, ceea ce, conform unor experti ar provoca o “explozie gravitationala” ce va conduce la cutremure in lant, la tsunami-uri, dar si la, se afirma, inversarea brusca a polilor terestri. Campul gravitatiobal va perturba campul magnetic al Pamantului, asa cum e perturbat cel solar care a dat aceasta serie uriasa de eruptii magneto-plasmatice, cum a fost si cea de acum o saptamana.

Coordonatele actuale ale stelei sunt 5h 53 min 23 sec – 6 10′ 58, in constelatia Leul. pe harta orbitala a NASA pentru cometa Elenin ne arata ca respectiva pitica rosie va trece la 35 de milioane de km de Terra pe 17 octombrie 2011. Cum se vede in imaginea de mai sus Google Sky a ascuns pozitionarea de la 5h 53 min 23 sec – 6 10′ 58, care ar corespunde zonei cometei Elenin, despre care se spune ca ar fi chiar planeta Nibiru, dupa cum comenteaza pentru Agentia.org colaboratorul nostru Cristian Negureanu, specialist in astfel de fenomene.

Mai multe amanunte despre acest fenomen pot fi accesate aici. Mai remarcam doar faptul ca in mod destul de bizar, ca o coincidenta greu de explicat si de lingvisti, cuvantul dezASTRU, contine inglobat in toate limbile cu radacina comuna latina, inclusiv anglo-saxona, termenul ASTRU, cu referire la un corp ceresc de dimensiuni mari, iar intrarea piticei rosii in planul Soarelui se va face pe 4 martie, data de trista amintire pentru romanii care au trecut prin cutremurul puternic din 1977. Poate fi vorba despre o alarma falsa, cometariile insa va apartin.
––––––––––––––––––––––––-
Steaua rosie, simbolul comunismului, reprezinta planeta Nibiru sau Steaua Mortii
© Beowulf ۩ 03/05/2011 in ARTICOLE, Istorie şi Civilizatie, paranormal, spiritualitate | adauga un comentariu
Steaua rosie…un simbol universal al comunismului. Intotdeauna am fost fascinat de acest simbol, si nu pentru ca ar apartine miscarii comuniste, ci pentru ca m-am tot intrebat “De ce steaua trebuie sa fie rosie?” Si intr-adevar, ia ganditi-va putin: cate stele rosii ati vazut pana acum pe cer?

Ce reprezinta steaua rosie, ca simbol al comunismului?

Steaua rosie sau steaua rosie cu cinci colturi reprezinta un simbol al comunismului si al socialismului in general. Se mai crede ca ea reprezinta cele 5 degete ale mainii muncitorului, sau cele 5 continente. (sursa:wikepedia)

Doua comentarii de facut la cele mai de sus. Explicatia cu degetele muncitorului e absolut ridicola; daca miscarea comunista ar fi vrut ca un simbol sa desemneze cele 5 degete ale mainii muncitorului, ar fi aparut pur si simplu un simbol ce ar fi avut ca desen mana de om, nu o stea, ce n-are nicio legatura cu membrul superior al omului. Nici explicatia cu cele 5 continente nu tine, pentru simplul motiv ca in lume sunt 7 continente: Asia, Africa, America de Nord, America de Sud, Antarctica, Europa si Australia. O sugestie mai putin cunoscuta publica afirma ca steaua ar reprezenta cele 5 grupuri care ar conduce Rusia catre comunism: tineretul, militarii, muncitorii industriali, taranimea si intelectualii.

Iarasi o explicatie trasa de par. Au fost numite niste grupuri sociale din puncte de vedere diferite, reiesind astfel un amalgam. In randul militarilor se regasesc si o mare parte din tineret, si invers; la fel, tineretul se regaseste si in randul muncitorilor, si in randul taranimii, si in randul intelectualilor. Si in plus, ce treaba au categoriile sociale cu steaua? Asadar, nicio o explicatie de pana acum n-a fost deloc convingatoare.

Cum a devenit steaua rosie simbol al comunismului?

Sa vedem in continuare in ce context a aparut acest simbol sa fie folosit in randul comunismului.

Steaua rosie isi are originea in razboiul civil rus de la sfarsitul primului razboi mondial, creatorul ei fiind necunoscut. Trupele rusesti, cand s-au retras din fronturile din Austria si Germania, au ajuns in toamna anului 1917 si s-au amestecat cu trupele locale din garnizoana din Moscova. Pentru a se distinge, soldatilor din garnizoana Moscova li s-au oferit stele de tinichea pentru a fi purtate pe sapcile lor militare. Atunci cand aceste trupe s-au alaturat Armatei Rosii si bolsevicilor, ei si-au pictat stelele in rosu, culoarea comunismului, astfel nascandu-se steaua rosie.

O alta explicatie ar fi aceea ca Leon Trotki ar fi inventat simbolul stelei rosii. Nikolai Krilenko, un bolsevic si revolutionar rus, purta pe uniforma sa o stea verde. Atunci cand Trotki l-ar fi intrebat ce reprezinta, Krilenko i-ar fi raspuns lui Trotki ca fiecare colt al stelei reprezinta cele 5 continente. Cand a auzit acest lucru, Trotki a dat dispozitie ca Armata Rosie sa poarte ca simbol steaua rosie.

Dupa ce a fost adoptata ca emblema a tinerei URSS formate, steaua rosie a devenit simbolul comunismului, fiind adoptata si pe steagurile altor state, ca de exemplu pe steagul Iugoslaviei socialiste.

Asadar, desi wikipedia ne spune prima data ca nu este cunoscut creatorul simbolului stelei rosii, mai jos expune ipoteza ca Trotki, marele lider bolsevic, sa-l fi inventat; dar explicatia cu cele 5 continente e ridicola, caci am explicat-o mai sus. De aceea, cred ca a sosit timpul sa oferim publicului si o alta explicatie a ceea ce reprezinta steaua rosie. Ea nu reprezinta nimic altceva decat o stea! Nici 5 continente, nici 5 degete, si nici alte explicatii fanteziste.

Adevarata origine a comunismului: Illuminati si francmasoneria

Dar, pentru a trece mai departe in explicatii, sa vedem care e adevarata origine a comunismului. La 1 mai 1776, Adam Weishaupt, infiinteaza secta Illuminatilor, secta ce avea puternice radacini francmasonice. Printre altele, aceasta organizatie cerea: “abolirea proprietatii private, abolirea mostenitorilor, abolirea familiei, abolirea tuturor religiilor” (cititi mai multe in acest articol: De 1 mai, sarbatorim nu “ziua muncii”, ci ziua infiintarii sectei Illuminati). Intamplator sau nu, exact aceleasi principii ale organizatiei Illuminati le intalnim si in “Manifestul comunist” al lui Karl Marx, intemeietorul comunismului. Asadar, nu mai e un secret pentru nimeni ca acest comunism isi are originea in francmasonerie.

La randul ei, francmasoneria, cu toate simbolurile ei secrete si ocultismul ei, isi are originea in Ordinul cavalerilor templieri, organizatie religioasa desfiintata la inceputul sec.14 si care, in cele peste doua secole de existenta, a avut acces la nenumarate documente si simboluri secrete ale crestinismului si spiritualitatii in general.

Steaua rosie = simbolul lui Nibiru sau al Stelei Mortii?

Unde doresc sa ajung? Ca miscarea comunista, avand origini francmasonice, si-a atasat o serie de simboluri cu semnificatii oculte, din vechime. Poate ca majoritatea comunistilor nu au fost constienti de aceste semnificatii oculte, dar sunt absolut sigur ca marea elita de la inceputul comunismului cunostea perfect semnificatia unor simboluri. Ca si semnificatia simbolului stelei rosii…care, dupa opinia mea, nu reprezinta altceva decat celebra planeta mitica Nibiru sau Steaua Mortii.

Zaharia Sitchin, autorul cartii “A 12- a planeta” vorbea despre existenta, in vechile mituri sumeriene, a unei planete necunoscute astronomilor, denumita planeta Nibiru, un corp ceresc gigantic care ar traversa sistemul nostru solar o data la 3.600 de ani, producand distrugeri apocaliptice pe Pamant. Se spune ca planeta Nibiru ar avea culoarea rosie.

Pe de alta parte, Andy Lloyd, autorul cartii “Steaua intunecata” (2005) vorbeste despre posibilitatea existentei unui companion al Soarelui, denumit “Nemesis” sau “Steaua Mortii”. Acesta ar fi o pitica rosie (avand deci culoarea rosie) si s-ar apropia de sistemul nostru solar o data la 21.600 de ani. Interesant e faptul ca din ce in ce mai multi astronomi, inclusiv NASA, cred in existenta unui companion al Soarelui.

Asocierea dintre simbolismul stelei rosii cu Nibiru sau cu Steaua Mortii nu este decat o ipoteza, nu si un fapt concludent. Adevarul nu se poate afla, ci doar intui.

(preluare după atacfrontal.wordpress.com)

Anunțuri