1. Basescu nu pronunta o atitudine oficiala si ferma a Romaniei in cazul libian. Cica NATO nu ne-a cerut asta apasat. Asa ca dat declaratii mai moi… Oare de ce? Nu cumva pentru ca i-a livrat lui Khaddafi expertiza militara? Nu cumva pentru ca datoria Libiei fata de Romania a disparut pe o filiera incurcata (Patriciu – Spania – Becali – PDL) iar finantele statului n-au vazut nici un cent?

2. Dupa ce s-a pupat cu Tokes in paralel cu UDMR-ul, Basescu inchide ochii la scandalul care sta sa iasa, neluand atitudine internationala impotriva regionalizarii Romaniei pe o schema simetrica cu Dictatul de la Viena. Stiu romanii ca etapa autonomiei Tinutului secuiesc (trei judete) este doar prima? Stim ca ni se ascunde faptul ca Ungaria cumpara orice bucata de pamant din restul judetelor care duc pana la granita (fie de la romanii plecati prin Spania sau Italia, fie prin intermediari italieni, austrieci, francezi si danezi)?
Si toate astea numai pentru cateva voturi sau pentru un milion in plus!

3. PDL a anulat contractul firmei germane care livra amortizoarele centralei nucleare, pentru a-l oferi, pe banii nostri, unei firme clientelare, al carui sediu arata ca dupa bombardament si care nu produsese niciodata asa ceva. Intamplator, niste libanezi au treaba pe la firma asta (Hayssam nu era libanez si nu a plecat nestingherit?) In caz de cutremur (probabil), Cernavoda bubuie instantaneu. Nefiind japonezi, noi nu vom avea 20.000 de cictime, ci 2 milioane din scurt! Uitasem: imediat ce firma respectiva a castigat licitatia aranjata, a dat toti banii primiti pentru campania electorala a PDL…

Iar oamenii astia ne guverneaza! Pardon – ne fura si ne vand si ne dau in cap!