Am primit acest text de la o dragă colegă de facultate. Adaug doar, subiectiv, fără supărare, următoarele:
– Dacă bărbatul stă acasă din diverse motive (fie lucrează online, fie e scriitor, fie şomer – fie toate la un loc, că se pupă), oricât s-ar strădui să facă toate cele mai sus menţionate, ochiul critic al femeii venită nervoasă de la muncă va găsi 1001 de greşeli sau inconveniente…
– De prisos să adaug că „femeia” descrisă mai sus nu prea mai există…

„Ma copii, am primit un email, care chiar daca nu e el al anului, sigur e al legii compensatiei:)))))
Nu comentez prea mult, ca sa nu-mi pun in cap prietenii de sex masculin:)…dar zau ca o meritam:)
Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel:

Doamne, eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa.
Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi.
Amin!

Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.

Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenit acasa, a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria..

A fugit apoi la scoala dupa copiii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare..

La ora 9 era deja extenuat din cauza treburilor din timpul zilei, dar pt el-ea ziua nu s-a terminat inca… era asteptat in pat pentru a face dragoste, lucru pe care l-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri.

A doua zi, barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea, crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!

Dumnezeu, in infinita Sa intelepciune, i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar, vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni…noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti….!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!

În trecerea grabita prin lume catre veci,
Fa-ti timp, macar o clipa, sa vezi pe unde treci!
(R.Kipling) ”