Dragi doritori de a fuma sanatos. Va felicit pentru gandul de a trece de la fumatul clasic la cel electronic. Este mult mai sanatos si a devenit si mult mai ieftin.

Am devenit revoltat si trebuie s-o spun. Din ce in ce mai multe tzepe cu tigara electronica pe net!!! Mare atentie, sunt modele vechi (cum ar fi dse103, dse 104) sau tot felul de copii nereusite facute pe vapor.Toate au nume cat mai rasunatoare… si coduri de nu mai intelegi nimic.

Nu mai vorbesc de promotii false… care mai de care… “Doua tigari la pret de una!!!”.
Orice kit de tigara electronica are incluse doua baterii.
 Iti mai trebuie un atomizor (30 de lei) si ai facut doua tigari. (exemplu dse901). Mai mult DSE510 are in kit doua baterii si doua atomizoare… deci doua tigari, daca e s-o luam asa.

Eu nu vreau sa va spun sa cumparati un anumit produs, de la un anumit magazin. Tot ce vreau sa va transmit, cititi fratilor pe forum, pareri de la mai multi fumatori de tigara electronica. Veti constata ca toti spun ca sunt trei modele bune in piata. Acestea sunt DSE901, DSE510 si Joye510 (asemeni lui DSE901).

Ma bucur ca ati inceput sa postati si voi din tzepele pe care le-ati luat. Avertizati pe cei care vor sa inceapa sa fumeze electronic.
Cel mai rau este ca daca vei cumpara un produs prost, nu vei mai avea incredere ca te poti lasa de fumatul clasic. Si e pacat, pentru ca se poate!

PS. Au aparut mai multi comercianti care spun ca vand DSE901… mare ATENTIE ca sunt tzepe!!!

Aburi de calitate va urez!

PS2. Reclama de mai jos este bagata automat de Google (daca apare ads by google). Majoritatea site-urilor care apar au produse proaste. Ele nu reprezinta recomandarea nostra. Nu mai credeti toate anunturile. Acum spun toti ca vand tigara electronica DSE901. Vand lichide la 10 ml si nu va spun acest lucru. Mergeti pe recomandari pentru a fi siguri de ceea ce cumparati.

forumtigaraelectronica.wordpress.com/2010/01/13/multe-tzepe-cu-tigari-electronice/