Exact de Ziua Franţei… VICTIMELE INCENDIULUI DE LA ROUEN CER DAUNE DE 120 DE MILIOANE DE DOLARI ŞI EXTRÃDAREA PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI!

Redeschiderea Dosarului Bãsescu de cãtre autoritãţile judiciare franceze.
Actualul şef de la Cotroceni este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de cãpitan al navei de cursã lungã „Argeş”. Existã şi o declaraţie din 1998 a lui Traian Bãsescu, în care acesta recunoaşte cã a falsificat probe pentru a scãpa de sancţiunile autoritãţilor franceze.
Abia dupã 17 ani, în 1998, Traian Bãsescu, pe când era ministrul Transporturilor în guvernarea CDR, a recunoscut, într-un interviu la Prima TV, cã incendiul din Portul Rouen a pornit de la vasul sãu. Mai mult, Bãsescu a admis cã a falsificat probele, pentru a scãpa de sancţiuni. Pentru dezastrul din Portul Rouen, autoritãţile franceze cer daune de aproximativ 100 milioane de euro.
În cazul în care preşedintele va fi gãsit vinovat, se prevede o condamnare la 20 de ani de închisoare.

(text primit pe net; un amic mi-a spus că a apărut iniţial in „Tricolorul”, pe 15 iulie. Nu citesc „Tricolorul”, dar imi place ideea ca ar exista ceva adevărat aici:)