am obosit de vorbe. am obosit de presupuse fapte. aştept sfârşitul lumii, care întârzie. nu-mi place deloc lumea asta de la televizor. prefer filmele.

Dar ţin şi ochii larg deschişi.

Aveţi răbdare şi grijă cu site-ul următor:
http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/10/index.html

Eu am dat peste o traducere colportată (nu prea reuşită ca traducere în sine – gen Google…), dar relevantă.

Nu trăim în lumea pe care o ştiam…

”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’

https://sites.google.com/site/povestealuicorey/genocidul-planetar-si-cabala

INTERVIU EXCLUSIV,BENJAMIN FULLFORD- DE DAVID WILCOCK
• 80 de tari diferite au format acum o alianta impotriva Vechii Ordini Mondiale/ cabala Nazi-esque.
• Doua uriase orase subterane au fost distruse pe data de August 23, ceea ce poate fi vazut de istorici ca momentul critic in care razboiul a fost castigat. vezi si alte surse

http://stevebeckow.com
/accountability/weather-warfare/was-the-va-earthquake-caused-by-an-underground-nuclear-bomb/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/77486/Virginia__amp__Colorado_NUKED_UNDERGROUND_/

Miercuri, 14 Septembrie 2011, i-am luat interviul uneia dintre cele mai interesante si controversate personalitati de pe Pamant.
Informatia din acest interviu are potentialul de a cutremura lumea. Daca povestirea este adevarata, deja s-a intamplat.
Transcrierea completa a acestui interviu urmeaza- si o puteti downloada si asculta chiar voi aici:

Va rog nu faceti video-uri Youtube din acest MP3, cu toate ca sunteti bineveniti sa folositi fragmente in propria voastra lucrare creativa.
In schimb, conectati-va cititorii si ascultatorii la acest articol, deoarece contine informatii importante nu in versiunea audio care care nu ar trebui sa fie pierduta.
Totluri si comentarii suplimentare au fost adaugate pentru a spori lizibilitatea si contextul pentru interviu.

Cea mai buna cale pentru tine de a porni in aceasta calatorie
YouTube Video
uimitoare este de a porni in aceasta aventura cu o mare energie, implicare si competenta. Asadar incepem…
BENJAMIN FULFORD: 30 DE ANI CA JURNALIST FINANCIAR
Salutare. Sunt David Wilcock si asculti inca un audioblog Cosmos Divin, interviu exclusiv cu Benjamin Fulford.
Fulford a lucrat pentru Revista Forbes ca editor pentru regiunea Asia Pacifica. Oamenii au incercat sa atace credibilitatea lui in legatura cu asta inainte, dar este documentat. Am verificat referintele chiar eu.
( Ben are un site gratuit – benjaminfulford.typepad.com – si un jurnal cu un pret scazut cu rezumate saptamanale gratuite si ocasional articole gratuite la benjaminfulford.net. In fiecare Luni dimineata pe siteul platit apar noi actualizari majore.
Recomand cu caldura sa mergeti la benjaminfulford.typepad.com chiar acum, astfel ca sunt doua noi actualizari majore pe acest site(1, 2) care ofera amanuntit, informatii aditionale in legatura cu tot ce discutam aici. )
(Fulford) a fost mentionat de Stephen Colbert intr-un show discutand despre asa numitii Illuminati. ( Defilati aproape o treime din pagina in josul ei pentru a vedea video-ul.)
Voi spune de asemenea ca Fulford are contact cu un numar incredibil de diferite surse. El pare sa se retraga din a declara cine sunt aceste surse- atat cat este uman posibil.
GREVELE NUCLEARE IMPOTRIVA BAZELOR SUBTERANE
Recent, aceste surse l-au informat ca, cutremurele care au aparut in zonele Colorado si Washington DC, in apropiere de August 22 si 23, au fost, de fapt, aparent, atacuri nucleare impotriva instalatiilor militare subterane.(Aceste baze subterane) au fost construite de catre guvernul Americii, ostentativ de la inceputul anilor 1960, avand costul de trilioane de dolari din banii contribuabilului nedocumentati care se duc in aceste ” proiecte negre
Motivul pentru care l-am contactat pe Benjamin Fulford este pentru ca am citit asta (pentru prima oara) pe blogul lui ( si am fost uimit).
Apoi am inceput sa contactez propriile surse, pe care le-am cladit peste fiind o persoana publica pe internet inca din 1999- si castigand increderea multor oameni in diverse programe secrete.Am fost absolut uimit cand am inceput sa intreb in jur si am descoperit ca pe oricine cunosc, cu o singura exceptie care probabil nu era pe o baza de nevoie -de-cunoastere, a confirmat ca acest atac s-a intamplat.
EI NICIODATA NU SI-AU IMAGINAT CA SE POATE INTAMPLA
Acum din nou. Am de gand sa vi-l predau pe Ben in doar o secunda. Inca un lucru de organizare pe care vreau sa il spun aici este acesta.
Daca nu ati inteles gravitatea implicatiilor a ceea ce va spun acum, este important sa subliniez ( un lucru).
Tipii acestia nu si-au imaginat vreodata ca aceste facilitati subterane ar fi putut fi atacate, Niciodata.
Deci ceea ce s-a intamplat aici este o schimbare seismica in acest razboi interior- care este fara indoiala la fel de important ca nuke-ingul de la Hiroshima si Nagasaki in Cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Si de fapt poate fi la fel de bine lucrarile Universului, in termeni de karma, ca persoanele responsabile pentru acele atacuri, acum li se intampla lor.
COD ROSU- PE O BAZA NEVOIE- DE- CUNOASTERE
Exista o semnificatie incontestabila in aceasta intamplare. Am fost uimit de profunzimea detaliilor pe care le-am putut obtine de la sursele mele proprii despre ce s-a intamplat.
Mi s-a spus ca acum situatia este considerata Cod Rosu. In orice caz, este de asemenea retinut de la majoritatea oamenilor din aceste programe( secrete). E pe o baza nevoie-de-cunoastere.
Pana si sursele cu care sunt in contact, toate in afara de una, nici nu aveau destul de dezvoltata baza nevoie-de-cunoastere pentru a sti de ce s-a intamplat aceasta. Sau cine era responsabil pentru aceasta!
EXPLOATARE PENTRU INFORMATII
Asadar singurul lucru pe care il cunoastem este ca puterile care erau, asa cum imi place sa le numesc, au postat povesti pe internet in legatura cu acest eveniment.
Ceea ce fac ei de fapt este ca incearca sa mineze pentru informatie. Ei vor sa afle cine stie ce.
Si sunt uimit ca sursele mele nu cunosc ca Benjamin Fulford a suprimat faptul cu privire la cine este responsabil pentru aceasta…si de de ( a fost facuta).
PANA LA 60 000 DE MORTI- SI NIMENI DIN INTERIOR NU ESTE IN SIGURANTA
Inteligenta mea imi sugereaza ca este posibil ca in acel moment cand( explozia) s-a descarcat, in fiecare din aceste doua orase subterane sa fi fost pana la 30.000 de oameni. Deci discutam cu privire la potentialul de 60.000 de decese.

Vorbim de asemenea cu privire la potentialul pe care oricine altcineva care lucreaza pentru aceste programe si care este intr-unul din aceste instalatii, care poate fi subterana sau posibil departe de lume, cum ar fi intr-o statie spatiala, pe Luna sau in alta parte…e acum total singur si nepazit.
Ei nu vor fi protejati. Ei nu sunt in siguranta. Si superiorii lor nu ii informeaza cu privire la riscul in care sunt fiindca se afla in locatiile acelea.
CLARIFICAREA SITUATIEI
Vreau sa pun lucrurile la punct. Vreau sa aduc omul sa vorbeasca cu voi, publicul, si sa auziti, in primul rand, ce naibii se petrece, cine a facut-o, de ce au facut-o si care sunt implicatiile.
Asadar, Ben, acesta e intro-ul meu. Hai sa auzim acum tu ce ne spui. Sunt foarte interesat.
BRETTON WOODS A ASIGURAT CONDITIILE PRELIMINARE
BF: A avut loc o lupta foarte ezoterica pentru controlul masinii de printare a dolarului pentru sistemul global financiar.
Ceea ce s-a intamplat a fost ca la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial, la acordurile Bretton Woods din 1944, Britaniei, Frantei si Statelor Unite le-au fost acordat dreptul de a cotrola moneda lumii.
Ei ar fi trebuit sa aiba un Plan Marshall pentru a dezvolta Africa si Asia precum si Europa.
Ei si-au renegat promisiunea, si in loc de promisiune au inceput sa imita un „razboi rece” cu Uniunea Sovietica- care a fost conceputa pentru a sprijini industria militara.
77 NATIUNI NEALINIATE STABILESC CONTURI GLOBALE COLATERALE
Apoi, grupul natiunilor nealiniate – 77 de natiuni- au impartit in comun bunurile lor… toata averea lor, aurul lor si alte bogatii… si au stabilit unele conturi globale colaterale.
Ei au vrut sa foloseasca acesti bani pentru a porni Planurile Marshall pentru Asia si Africa.
KENNEDY A INCERCAT SA OPREASCA FEDERALUL – SI RAZBOIUL RECE
Presedintele Kennedy a fost de acord sa sustina aceasta dupa ce a descoperit ca era un grup care incerca sa faca intr-un mod serios ca Uniunea Sovietica si Statele Unite sa se anihileze reciproc. Aceasta era Criza Rachetelor Cubaneze.
Acordul istoric se numeste Memorialul Hilton Green. Acest lucru este disponibil pentru orice cercetator serios in istoria financiara.
Presedintele Sukarno( al Indoneziei) a fost semnatar pentru tari. El avea de gand sa ii dea lui kennedy- i-au dat lui Kennedy 140.000 de tone de aur.
Kennedy adoptase o lege permitand Congresului, nu Consiliului Federal al Rezervei, sa creeze dolari( din aceste conturi globale colaterale de aur date Statelor Unite).
Kennedy a mai spus de asemenea ” Hai sa mergem pe Luna, in loc de acest razboi rece, pentru a stimula industria. Hai sa dezvoltam tarile sarace si sa dezvoltam spatiul in loc de a avea acest fals Razboi Rece”.
KENNEDY A FOST ASASINAT- SI CEASUL A INCETAT IN 1994
Kennedy intr-adevar a investit multi bani dar a fost asasinat, Asa cum stiti, programul spatial public a disparut pur si simplu in 1970 cand acea finantare s-a terminat si pur si simplu s-a oprit complet.
Intelegerea internationala care lasa Britania, Franta si Statele Unite la conducerea sistemului financiar al lumii, a expirat in 1994. De accea au desfiintat Uniunea Sovietica.
Dupa 1994, nu a fost nici un acord la nivelul de sus al sistemului financiar mondial despre cine va fi urmatorul la conducere. A avut loc o ruptura in clase.
CHINA SI NATIUNILE NEALINIATE VROIAU CONTROLUL FINANCIAR
China si natiunile nealiniate puneau presiune asupra oligarhilor care conduceau lucrurile incepand cu Cel de-al Doilea Razboi Mondial, sa le cedeze controlul asupra presei de tiparit dolar- sistemul financiar- dar ei erau reticenti.
Curtea internationala de justitie de la Haga a fost data in judecata de catre Chinezi pentru aurul care le-a fost vandut de catre proprietarii Consiliului Federal al Rezervei.
FEDERALUL TREBUIA SA LICHIDEZE PE DATA DE 12 SEPTEMBRIE 2001
Proprietarii Consiliului Federal al Rezervei au pierdut acest proces si li s-a spus sa cedeze aurul…incepand cu 12 Septembrie 2001.
In schimb, pe data de 11 Septembrie 2001, asa cum prea bine stiti toti, au dat lumii degetul si au pornit acest imens, fals razboi global impotriva terorii. A fost parte a unei incercari( la controlul planetei) create de catre grupurile fasciste din al Doilea Razboi Mondial.
EI VROIAU FASCISM GLOBAL- SI 90% MAI PUTINI OAMENI
Nazistii si simpatizantii fascisti ai lor din America si Anglia si Italia, ( impreuna) cu un grup care poate fi gasit in armata, in Congress si in Vatican, aveau de gand sa monteze un guvern fascist global.
In acelasi timp aveau aceasta credinta cum ca erau pre amulti oameni. Indeosebi prea multi,conform lor, oameni tip-maro inferiori.
Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90%.
DW: Aceasta este dovedita?
BF: Da, este foarte dovedita.
Am fost invitat sa ma alatur acestui grup, de catre Heizo Takanaka, care era ministrul Japonez de finante de cinci ani. Am o inregistrare pe caseta a acestei invitatii pentru a dovedi.
VROIAU SA ASCUNDA SUBTERANUL DUPA CE AR FI ATACAT CU ARMA NUCLEARA PLANETA
Aveau de gand sa se ascunda in aceste baze subterane dupa ce ar fi declansat un holocaust nuclear.
Planul original era sa porneasca un razboi nuclear intre Iran si Israel.
(Apoi le-ar) folosi ca o scuza pentru a aranja legea martiala in tarile G7.
Apoi ( aceasta noua putere militara ar putea fi folosita pentru a se ) pregati pentru razboi impotriva Chinei.
RUSSIA SI CHINA II OPRESTE
Acest plan s-a destramat cand Rusia a renuntat la ei- si Putin a reafirmat independenta pentru Rusia.
Aceasta le-a eliminat controlul- industria petrolului- si a facut ca acel mare plan sa nu functioneze.
Chinezii de asemenea au incetat sa cumpere trezoreriile Americii pentru un timp pentru a pune presiune pe acest grup.
S-AU OFERIT SA DEVINA PARTENERI CU CHINA IN DICTATURA MONDIALA
Asadar au schimbat strategiile. In schimb, ei au incercat sa se dea bine pe langa China si sa le ofere o dictatura mondiala…in parteneriat cu acest grup.
De aceea ati vazut in public cum Obama a vizitat China in 2009 si a oferit un „G2”. Acesta este modul in care puteti confirma acest lucru.
DEVIN IZOLATI – SI SUNT PE PUNCTUL DE A RAMANE FARA BANI
In orice caz, acest grup care a efectuat atacurile 9/11 a fost sub presiune crescatoare si sub izolare, la cele mai inalte niveluri.
Sunt pe punctul de a ramane fara bani. Devin izolati.
CUM RAMANE CU CELE 2.3 TRILIOANE DE DOLARI „PIERDUTI”?
DW: Ben, chiar inainte de 11 Septembrie, o multime de oameni au uitat despre asta. Donald Rumsfeld apare la televiziunea nationala si declara ca au „pierdut” 2.3 trilioane de dolari de la Pentagon in deceniul precedent.
Are de-a face cu ceva in legatura cu chestiunea despre aur de care vorbesti?
BF: Oh da.
FINANTARE „CRIMA INCORPORATA”
Acei bani au fost utilizati pentru a finanta Blackwater- o armata privata necontrolata de catre Pentagon.
Pentagonul nu s-ar fi lasat controlati de aceasta cabala. Asadar au incercat sa faca ce au facut Nazisti in al Doilea Razboi Mondial- sa creeze corpuri de elita SS care puteau intimida fortele militare obisnuite.
That was where that money went to, as far as my sources are concerned.
Acolo s-au dus acei bani, din cate stiu sursele.
DW: Wow.
BF: In orice caz, am fost contactati de contrabandisti, contrabandisti de droguri…
DW: Ai putea doar spune cine este „noi”, pentru un minut?
SOCIETATEA DRAGONUL ALB- MULTE GRUPURI COLABORAND
BF: „Noi” este un grup de noi care suntem implicati in lupta de a rasturna aceasta cabala.
Include membrii ai CIA-ului, Pentagonului, agentii( de informatii), si diverse(alte grupuri), incluzand societati secrete asiatice.
Folosim numele Dragonul Alb. May exista un alt grup care se autodenumesc Palariile Albe.
Cu totii avem acelasi scop, care este sa lasam fara putere acest grup nebun de oameni.
DE CE FULFORD?
DW: Una dintre criticile pe care le-am vazut de la oameni pe internet este , ” Daca acest grup este atat de mare si atat de puternic pentru a lupta impotriva acestei cabale, de ce este Benjamin Fulford singurul care vorbeste despre asta?”
BF: Acestor oameni le place secretul lor- iar eu sunt un purtator de cuvant.
Cand te duci la Casa Alba, exista o singura voce pe care o dau la dispozitia publicului. Ei prefera sa lucreze in spatele scenelor.
Trebuie sa realizezi ca avem de-a face intr-o lume in care utilizeaza asasinarea asa cum majoritatea dintre noi folosim servetele.
DW: Sigur.
ESTE FOARTE PERICULOS SA STAI IMPOTRIVA CABALEI
BF: Am avut vreo sase tentative de omor chiar eu. Unul dintre colegii mei, un tip din CIA, a fost otravit recent cu ricin de catre acesti indivizi.
Inca unul dintre mebrii nostri din Elvetia are paznici in jurul casei lui si tocmai au impuscat pe cineva saptamana trecuta in apropierea casei lui, pe cineva care incerca sa-l omoare.
Inainte de aceea, au gasit un Mafiot cu numele de Vincenzo Mazzamaro care avea o arma si un aparat foarte sofisticat de deschis incuietori si incerca sa intre in casa sa.
Inca unul dintre noi a avut saptamana trecuta un sac de beton care l-a ratat cu cativa toli.
DW: Wow.
BF: Avem de-a face cu niste persoane foarte periculoase. De aceea exista o nevoie de ascundere.
FULFORD ESTE BILINGV SI O PERSOANA IMPORTANTA IN ASIA MULTUMITA LUI FORBES
DW: Am speculat de asemenea ( din urmatoarele motive de ce aceste grupuri din Asia v-au incredintat aceasta responsabilitate).
Sunteti in Japonia, si sunteti un „gaijin”- un strain, o persoana alba. Aveti trecutul de a fi fost un editor distins pentru Revista Forbes.
Sunteti bilingv, intr-adevar vorbiti fluent Japoneza. Exista cateva video-uri pe care le-ati emis acum si care dovedesc asta.
[Incepe la 2:16 in acest video pentru cel mai recent exemplu.]
Acest lucru ar fi putut fi o parte din ceea ce ti-a dat aceasta rampa pentru a da o voce acestor societati secrete ale Asiei.
Ati spune ca este corect?
DE CE NU-SI FOLOSEA JAPONIA BANII PENTRU A VINDECA PLANETA?
BF: Ce s-a intamplat in cazul meu a fost ca am intrebat o intrebare simpla si evidenta atunci cand am fost la Forbes.
Poporul Japonez- include ambele sectoare, si cel public si cel privat- are in jur de 8 trilioane de dolari valoare a bunurilor de peste mari.
DW: 8 trilioane de dolari?
BF: Yeah.Asta este in registrul public. Va puteti duce la pagina ministerului de finante si numerele se afla acolo.
Potrivit raportului UN de dezvoltare, ai nevoie de 400 de bilioane pentru a opri distrugerea mediului si 200 de bilioane pentru a opri saracia.
Asadar spun , ” Hey voi, de ce nu puneti capat saraciei si sa opriti distrugerea mediului?”
DW: Ok, asteapta, asteapta.
BF: E ceva simplu!
400 DE BILIOANE?ASTA ESTE?
DW:400 de bilioane este tot ce ia pentru a opri complet distrugerea mediului? Cum este posibil?
BF: Acesta este un buget anual. Acesta este raportul de dezvoltare UN. Va trebui sa te confrunti cu expertii lor si sa descoperi cum au ajuns la acele cifre.
DW: Ok. Dar acela e domeniu public.
Asadar cele opt bilioane sunt mult mai mult decat cat ar fi necesar pentru a opri saracia si pentru a opri distrugerea mediului.
BF: Yeah.
VENITUL JAPONEZ EPUIZAT DIN REFACEREA DATORIILOR
[Wilcock a notat: In alta parte, Fulford a spus ca a gasit faptul ca un procentaj important din castigul Japonez era platit petrolului cabal- multumita contractelor exploatatoare de refacere cu rate inalte ale dobanzilor care au fost semnate dupa al Doilea Razboi Mondial.
Aceste contracte au fost intarite cu mita, santaj, amenintari cu moartea si asasinari a oficialilor guvernului Japonez care nu erau de acord.)
90% DIN ECONOMIA LUMII ABSORBITA DE ARMATA SUA
BF: Urmatorul lucru este ca daca te uiti la statistici, realizezi ca procentul de 90 din economia lumii a fost aspirat din sistem de catre complexul militar-industrial al SUA.
DW: Cum dovedesti asta?
BF: Am fost un jurnalist financiar timp de 25 de ani. Totul este registru public.
DW: 90% din bugetul SUA merge la armata.
BF: Exista un mod usor de a verifica. There’s an easy way to check.Uita-te la deficitul comercial extern al SUA si compara-l la bugetul militar al SUA. Vei gasi o asemanare uluitoare de-a lungul anilor.
DW: (Rasete)
BF: Asta datorita simplului motiv ca armata nu produce bunuri comercializabile.Ei au fost o entitate parazitara asupra economiei mondiale.
DE CE SA NU VINDECAM LUMEA SI SA COLONIZAM SPATIUL?
Ce am spus a fost simplu,” Uite. De ce nu va opriti pur si simplu din a plati aceasta armata?”. Am spus asta Asiaticilor- ” si in schimb le-am cerut sa( puna capat saraciei si distrugerii mediului) si sa ii faca sa exploreze spatiul?
Este tipul de lucru care tine decat de bunul-simt.
ORDINE DE ASASINARE
BF: Ce s-a intamplat a fost ca a venit un ordin de asasinare pentru mine.
Politia secreta a Coreei de Sud a informat Chinezii ca exista un ordin pentru a ma ucide.
Poti verifica. Colegul meu Paul Klebnikov, seful biroului din Moscova pentru Revista Forbes, a fost impuscat de noua ori in afara apartamentului lui in Moscova.
Era inca in viata cand a ajuns ambulanta dupa o ora. A ajuns la spital si a fost pus in liftul spitalului. Liftul a fost oprit pentru opt minute- si el a murit in lift.
Investiga un membru al aceluiasi grup pe care il investigam si eu.
Investiga pe Boris Berezovsky, unul dintre magnatii petrolului.
Eu investigam pe Heizo Takenaka- dar toate se duc inapoi la aceeasi intriga.
DW: Corect.
RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORII A FOST EVIDENT UN FALS
BF: In orice caz,Coreeni de Sud au spus Chinezilor ca exista un ordin de asasinare pe numele meu. Aceasta se intampla din cauza strigarii mele publice catre Asiatici pentru a opri cheltuielile economiilor lor facute pentru acest vast mecanism militar.
Trebuie sa-ti amintesti, in timpul Razboiului Rece ei chiar au avut aceasta scuza anticomunista.
Dar, Razboiul impotriva Terorii era atat de evident de fals incat era doar ridicol pentru oricine care face o serioasa cercetare sau investigare.
DW: Corect.
SOCIETATEA SECRETA CHINEZA OFERA PROTECTIE
BF: Am fost invitat sa ma alatur unei societati secrete Chineze care imi oferea protectie impotriva acestui ordin de asasinare- si asa m-am gasit in aceasta lume secreta a puterii financiare.
Grupul care mi-a oferit protectie era grupul ce se afla in spatele natiunilor nealiniate.
Traverseaza granite. Daca te gandesti in termeni de tari, nu intelegi cum lucreaza acesti oameni.
Au grupuri mari in China, in America si in Europa- atat impotriva cat si pentru ei. Traverseaza granite.If you think in terms of nation-states, you won’t understand how these groups work.
CHINEZII SE LUPTA IN BATALIA FINANCIARA PRIN CUMPARAREA DE ACTIVE REALE
In orice caz, o batalie financiara a inceput. Au fost multe , multe salve publice.
In 2006, Chinezii au vrut sa isi foloseasca banii in alte scopuri decat pentru a cumpara Trezorerii.
Au incercat sa cumpere compania petroliera Unocal. Congresul a adoptat o lege prin care spunea ca nu pot face asta.
Astfel ei si-au luat apoi dolarii lor si s-au dus in Africa, America de Sud si peste tot si au inceput sa ii cheltuie pe lucruri reale- precum mine si pamant agricol si marfuri.
Nu lucruri virtuale- precum capriciu si produse imposibil de inteles derivate, care sunt in esenta impotriva muncii.
DW: Schema Ponzi. Yeah.
BF: Yeah.
PRETUL MANCARII SI PETROLULUI CRESCUT DE CABALI
Celalalt grup a incercat sa se razbune prin deturnarea preturilor hranei si petrolului.
Amintiti-va ca erau revolte de foame in 33 de tari la un moment dat.
DW: Yeah.
BF: A fost un economist de la Banca Mondiala care a subliniat motivul pentru care oamenii deveneau infometati era pentru ca plateau fermierii sa creasca ulei(ethanol facut din porumb) in loc de mancare.
Asta a pus capat revoltei.
SOCUL LEHMAN 2008 A FOST CONTRAATAC ASIATIC
Apoi a fost un contraatac.
(Conducatorilor cabalei) le-a fost spus ca nu vom mai accepta in continuare dolari tipariti in Statele Unite.
Asta este ceea ce cunoasteti ca de criza Lehman.
EXPORTUL JAPONIEI DE MASINI CATRE SUA A SCAZUT CU 76%
Poti verifica asta in inregistrarile publice.
Daca te uiti la statisticile de export ale Japoniei, din Octombrie sau Noiembrie 2008, dupa socul Lehman, vei vedea ceva in genul unei scaderi de la an la an de 76% in exportul Japoniei de masini catre SUA.
Aceasta reprezenta Japonezii si alti oameni care spuneau, ” Nu mai puteti folosi bancnote pentru a cumpara lucruri de la restul lumii. Trebuie sa negociati cu lucruri reale.
Desigur, publicul vostru nu a fost lasat sa participe la aceasta. .
DW: Acesta este cazul in care mintile oamenilor vor fi prinse. Nimeni nu cunoaste public ca acest soc Lehman a avut de-a face cu ceva cu Asia.
BF: Yeah, stiu. Modul in care se poate verifica este sa te uiti la statisticile de export-import de dupa socul Lehman.
Celalalt mod de a verifica este sa te uiti la Indexul Baltic Dry. Acela e pretul de expediere.
UN PROCENT DE 90% A SCAZUT IN PRETUL DE TRANSPORT
Vei vedea ca pretul de transport a scazut cu 90% imediat dupa socul Lehman.
DW: Wow.
BF: Asta pentru ca navele nu se mai duceau catre USA, pline de lucruri si apoi plecau descarcate ( cu nimic altceva decat bancnote fara valoare si IOU-uri(garantii de plata).
Acestea sunt moduri in care oamenii pot verifica ceea ce spun prin informatii din cadrul evidentelor publice.
DW: Bun. Ok.
TRAGEREA DIN NORVEGIA A FOST O INCERCARE DE A STOARCE 1.5 TRILIOANE
BF: Intorcandu-ma la aruncarea in aer a bazelor subterane, acest grup era separat din ce in ce mai mult la un nivel mare si banii urmau sa li se termine.
Incercau sa stoarca bani de la tari diferite.They were trying to extort money from various countries.
Au ucis grupul tanar al partidului conducator in Norvegia- acestea au fost atacurile din Norvegia- deoarece incercau sa scoata fondul de petrol in valoare de 1.5 trilioane de dolari pe care guvernul Norvegiei il controleaza.
Ei spuneau, ” Hey, va vom omora daca nu ne predati banii”.
DW: (Ei) doar incercau cu disperare sa gaseasca bani.
BF: Yeah. Au invadat Libiapentru a prelua fondurile lor de petrol, deoarece Libienii le-au spus, ” Nu mai avem de gand sa va mai dam petrol in schimbul banctonelor voastre”.
DW: Hmmm.
BOMBA NUCLEARA DE CONTRABANDA IN JAPONIA CU 70 DE KG DE MARIJUANA
BF: In cazul Japoniei, din nou, am surse care sunt efectiv traficanti de droguri. Au vandut droguri in Japonia de 70 de ani.
These are CIA types. The CIA drug-smuggling division.
Mi-au spus ca a fost introdusa o bomba nucleara prin cel mai recent transport de droguri al lor.
Aceasta era o incarcatura de 70 de kg de marijuana Tailandeza modificata care a fost introdusa prin Okinawa.
Au gasit o bomba nucleara amestecata in incarcatura cu aceasta.
Si desigur, cu acesti indivizi, traficul de droguri este un lucru, dar traficul de arme nucleare este altul.
Le-au spus politistilor, iar ei mi-au spus mie. Eu am facut-o public.
Au urmarit bomba pana la sediul asociatiei cetatenilor Coreei de Nord din Tokyo.
4 ARME NUCLEARE FURATE DIN SUBMARINUL RUSESC ” KURSK”
Am informatie independenta de la un domn Paul Lane, din cadrul informatiilor militare ale Pentagonului – a fost o parte din grupul Barbatilor care se Holbau la Capre- in legatura cu faptul ca 4 arme nucleare au fost furate din submarinul Rusesc Kursk dupa ce acesta s-a scufundat.
Cred ca era in preajma anului 2000.
Una dintre acele arme nucleare a fost adusa prin contrabanda in Japonia.
DW: Furata de cine, totusi?
BF: Aceasta e gruparea Odessa. Grupul Nazist. Cel care incerca sa monteze un guvern fascist mondial- un al Patrulea Reich.
DW: Ok. Cum au ajuns la Kursk pentru a extrage aceste arme nucleare?
BF: Nu cunosc detaliile tehnice, dar au baze de submarine in parti diferite ale lumii. Presupun ca a fost dintr-una din acele baze de submarine.
DE CE SA FURI ARME NUCLEARE DACA POTI CONSTRUI PROPRIILE ARME NUCLEARE?
DW: Urmatoarea intrebare,atunci, ar fi de ce ar avea nevoie sa o ia de la Kursk daca sunt destul de puternici incat sa construiasca una a lor personala?
BF: Dispozitivele nucleare publice sunt sub protocoale stricte de securitate. Nu poti sa le iei pur si simplu si apoi sa le detonezi undeva. Sunt prea multi oameni implicati in reteaua de comanda.
Au incercat sa faca asta.
INCIDENT LA BAZA DE FORTA AERIANA MINOT: INCERCARE DE CONTRABANDA ESUATA
Au fost incidente in care ( baietii buni) au oprit doar putin o arma nucleara…
DW: Corect. Precum incidentul de la Baza de Forta Aeriana Minot.
BF: Yeah, exact.
DW: Soldatii au facut o rebeliune si nu au vrut sa se comita la ” Broken Arrow”. Asa o numeau in termeni de cod.
( Membrii au incercat sa faca contrabanda cu o arma nucleara din BFA Minot. Cativa dintre acesti eroi au murit ca rezultat al ridicarii impotriva acestui plan si refuzarea de a permite ca arma nucleara sa fie furata.)
BF: Poftim. Ce aveau ei nevoie erau niste arme nucleare care nu se aflau sub nici un control oficial guvernamental.
DW: Ok.
NAVA JAPONEZA DE FORAJ 10 KM LA EPICENTRU EXACT
BF: Exista o nava japoneza de foraj cunoscuta ca Chikuyu Maru care poate fora 10 kilometrii in fundul marii.
Forau la epicentrul exact al cutremurului.
Am avut un articol din 17 Ianuarie intr-un ziar local care spunea ca forau acolo.
Au pus bomba pe fundul marii.
DATI-NE BANII – SAU VA URMA TOKYO
Aceasta a fost o tentativa de a stroarce bani, prin teroare, de la Japonezi.
DW: Asadar au avertizat Japonia ca vor pune arma nucleara ( pe fundul marii) inainte de a cere bani?
BF: Nu, au cerut apoi bani.
DW: Oh, wow.
BF: ” Daca nu o veti face, va urma Muntele Fuji”.
DW: Pentru cei care nu cunosc, Fujiyaman este chiar in apropiere de Tokyo, care este cel mai mare centru de populatie al Japoniei.
BF: Da. Este adevarat.
DW: Deci fundamental ei spun ca ar ataca cu arma nucleara Tokyo, care ce populatie are? 30 sau 40 de milioane?
BF: 30 de milioane…cam asa.
DW: Corect. Ok.
PRIM- MINISTRUL JAPONEZ A PREDAT PESTE 20 DE BILIOANE
BF: Prim-ministrul japonez (Naoto) Kan, a fost atat de las, doar a spus, ” Oh yeah, in regula, va vom da bani”.
A predat ceva in genul doua trilioane de yeni, care inseamna aproximativ 20 de bilioane de dolari. Si ei i-au dat o mita mare.
O MARE BATALIE A FOST DECLANSATA IN JAPONIA PENTRU A INDEPARTA CABALUL
Dovada ca aceasta nu a fost un dezastru natural a inceput a inceput sa iasa la iveala.
Rezultatul a fost o batalie aici in Japonia pentru a indeparta acesti oameni de la control.
DE CE CREDETI CA NU A FOST UN CUTREMUR NATURAL?
DW: Unii oameni poate nu realizeaza ca exista vreo dovada ca Fukushima nu a fost un dezastru natural. Ai putea atinge pe scurt cateva chestiuni care crezi tu ca sunt foarte importante?
[Chiar inainte de dezastru, am publicat un avertisment de date virtuale a unei uriase catastrofe care era pe cale de a se petrece. Era uimitor de detaliat si precis. Profetiile initiale au fost postate aici si analiza a aparut aici.]
BF: Daca va uitati la diagrama seismica, veti vedea o explozie brusca.
Nu este ca un cutremur natural, unde intalnesti antesocuri. A fost pur si simplu dintr-o data imens, apoi a inceput sa coboare.
EXPLOZIILE DE BAZE SUBTERANE AU INCEPUT,DE ASEMENEA, MARI
La fel s-a intamplat cu bazele subterane.
Daca va uitati la diagrama seismica, va parea ca o linie mare care apare subit, apoi o linie mai mica dupa aceea.
Nu este nici o intensificare, asa cum ati gasi la un cutremur natural. ( Liniile negre in aceasta ilustratie reprezinta cum arata un cutremur normal, asa cum este explicat aici).
LINKURI CATRE CUTREMURE DIN COLORADO SI VIRGINIA
[Aici se afla un articol scris devreme despre cutremurul din Colorado imediat dupa ce a avut loc.
Disclose TV avea o colectie de linkuri despre cutremurul din Colorado si natura sa neobisnuita:
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/77486/Virginia__amp__Colorado_NUKED_UNDERGROUND_/
A avut loc de asemenea o vibratie in Colorado care are niste anomalii ciudate asociate. There was also a quake in Colorado that has some strange anomallies associated with it.Acest lucru fiind faptul ca, desi aceasta vibratie a fost raportata in Denver Post, NY Times, Huff Poest si in alte reviste locale, a fost scoasa de pe lista site-ului USGS.gov.
http://www.denverpost.com/news/ci_18744329
http://www.nytimes.com/2011/08/24/us/24earthquake.html
http://www.huffingtonpost.com/2011/08/23/largest-colorado-quake-si_n_933854.html
Aici se afla un articol Reuters care explica cat de neobisnuit cutremurul din Virginia a fost, chiar dupa ce s-a petrecut.
Iar acest articol are dovezi bune, cu cateva linkuri cheie , in legatura cu sase anomalii ciudate asociate cu cutremurul din Virginia:
1. Locul de amplasare neobisuit si seismic inactiv.
2. Profunzime extrem de mica – mai tarziu schimbata de USGS la o valoare mai tipica.
3. Citire seismografica ciudata. (Membrul Fortei Aeriene dezvaluie faptul ca a fost o explozie nucleara subterana.)
4. Socurile s-au simtit la mai bine de 500 de mile de la epicentru.
5. Un numar ” remarcabil de scazut” de replici.
6. Uraganul Irene a fost imediat anulat in afara cursului.
PLUTONIU PUS IN FUKUSHIMA CU O LUNA INAINTE DE ATAC
BF: Exista o groaza de dovezi(ca Fukushima nu a fost un cutremur natural).
Guvernatorul provinciei Fukushima mi-a spus ca l-au respins si au pus plutoniu in reactorul numar 3.
(Aceasta a fost cu doar) o luna inainte de incidentul tsunamiului.
DW: Doar cu o luna inainte?
BF: Yeah.
[Plutoniul este ceea ce a cauzat majoritatea otravirii cu radiatii din dezstru]
FONDUL COMPANIILOR DE LOCUINTE A CRESCUT RAPID CU O LUNA INAINTE DE ATAC
Si apoi aveam o companie numita Nigashi Nippon House. Ei fac locuinte ieftine in nord-estul Japoniei.
Fondul lor crestea rapid in luna care a precedat atacul.
Trebuie sa-ti amintesti: Japonie are o populatie de scadere si imbatranire.
Nu are nici un sens ca pretul fondului unei companii de locuinte ieftine sa creasca atat de rapid- atsa in cazul in care nu se afla ceva in fabrici.
AMENINTATI CU DOUA ZILE INAINTE IN LEGATURA CU UN POSIBIL ATAC NUCLEAR
Cealalta chestie ar fi ca un grup dintre noi a inregistrat o conversatie dintre Kirk Campbell, care este ministrul vostru adjunct de externe al Asiei, si brokerul japonez de putere Ichiro Ozawa- pe data de Martie 9, 2011.
In aceasta conversatie, Campbell l-a rugat pe Ozawa sa nu separe partidul de conducere si sa forteze formarea unui nou guvern. ( Aceasta ar fi putut cu usurinta rezulta intr-o pierdere a controlului cabal asupra Japoniei).
Ei au spus ( ca daca este de acord sa mentina intact partidul de conducere), ei i-ar da drepturi asupra zeolite-ului (pe care le detineau) in provincia Fukushima. Zeolite este folosit pentru a curata deseurilor radioactive.
Aceasta conversatie a fost inregistrata pe data de 9 Martie- cu doua zile inainte de atacul tsunami.
NETANYAHU A AMENINTAT PERSONAL CU NOI DEZASTRE NUCLEARE
O alta chestiune ( a ajuns de la) un om avand numele de Takemasa Kawase, un ofiter din cadrul informatiilor militare Japoneze.
Ulterior mi-a spus prim-ministrul Israelian Benjamin Netanyahu l-a sunat dupa atac pe prim-ministrul Japoniei Naoto Kan.
Netanyahu a spus ca vor causa alte dezastre nucleare in jurul Japoniei daca nu vor incepe sa predea banii.
Agentul sef Mossad in Japonia, apropo, este un om pe nume Michael Green. Este o persoana remarcabil de neplacuta si il vom inlatura din aceasta tara in curand.
DW: Desi, o intrebare.
BF: Yeah, dar vreau sa…
DW: OK, continua.
O COMPANIE ISRAELIANA A FOST RESPONSABILA DE SECURITATE LA FUKUSHIMA
BF: Pnetru a confirma ce mi-a spus acest individ, vroiam sa verific- si exista o companie Israeliana care era responsabila de securitate la centrala nucleara Japoneza.
DW: Oh Doamne!
BF: Asadar am fost in stare sa confirm independent aceasta prin alte surse. Aceasta este o informatie publica disponibila- cine era responsabil de securitate la Fukushima. Era o companie Israeliana.
Acum poti continua. Care era intrebarea ta?
ISRAEL ESTE MEMBRU AL CABALEI?
DW: Intai, atunci, crezi ca Israel este legat in vreun fel de aceasta cabala pe care o tot mentionezi?
BF:Nu Israel, dar o fractiune din varful guvernului Israelian, da..
Eu consider ca majoritatea Israelienilor sunt fraieri sau victime ale acestor persoane.
CABALUL A INTENTIONAT SA SACRIFICE POPORUL ISRAELIAN
De exemplu, varul Sahului Iranului, printre altii, a venit la noi cu informatia ca George Bush si grupul lui au dat 12 bombe cu neutron guvernului Iranului.
(Acestea erau) rachete care aveau bombe cu neutron.
[In alta parte, Fulford a spus ca aceste rachete erau destinate pentru a fi folosite impotriva Israelului. Cabalul a sperat ca aceasta va declansa al Treilea Razboi Mondial, care ii va asista in depopularizarea planetei si asigurarea al unui control mai mare militar asupra oamenilor.]
Retine- bombele cu neutron omoara oameni, dar lasa cladirile intacte.
DW: Ei bine,aceasta nu este doar tradare,suna nebunesc.
BF: Asa este!
IRANIENII AU INCERCAT SA SCAPE DE ELE – DAR AU FOST REFUZATI
Iranienii au spus ” Nu le vrem”. Le-au pus la granita Iraqului si l-au rugat pe presedintele Obama sa le ia din mainile lor.
Obama a refuzat pur si simplu sa asculte.
DW: Wow.
[In alta parte, Fulford a spus ca ” Palariile Albe ale Pentagonului” intentioneaza sa restabileasca Americii guvernul constitutional dupa rasturnarea cabalei si cand aceasta se intampla vrea sa pastreze la putere presedintele ales.
Sustin aceasta decizie si simt ca este cea mai buna miscare care se poate face pentru a mentine publicul calm atata timp cat in cele din urma acest eveniment va trece.
As fi prudent in a da vina pe Obama personal pentru aceasta presupusa decizie de a nu elimina armele nucleare din Iran fara a obtine intai informatii suplimentare.
Presedintele este tapul ispasitor destinat distragerii atentiei de la conspiratorii cabali din culise. Adevarata lui putere este limitata. Chiar si daca dorea sa recupereze armele, se poate sa nu fi avut de ales.
Este posibil sa fi fost, de asemenea vazuta ca o capcana – mult prea periculos pentru a risca vietile personalului de top in ceea ce ar fi putut fi cu usurinta o misiune de sinucidere
MAJORITATEA ISRAELIENILOR AR FI INGROZITI DACA AR STI ADEVARUL
BF: Ok? Si din nou, oamenii de la nivelul superior stiu ca acest lucru este adevarat. Cu alte cuvinte, aveau de gand sa ofere poporul lui Israel ca un fel de ritual de sacrificiu.
Asadar Israelienii au fost victime. Multi dintre ei au fost pacaliti cu vorbirea de superioritate Evreiasca, care este intr-adevar identica cu cu vorbirea de superioritate Ariana- doar inlocuiesti Evreu cu Arian.
Erau fraieri.
Multi dintre Israelieni nu cunosc ce se petrece si ar fi consternati sa uda aceasta. Este despre o cabala care este mai presus de toate astea.
DW: Si nu are nici o afiliere religioasa.
SUNT ASOCIATI CU IUDAISMUL/ CRESTINISMUL/ ISLAMUL
BF: Ei bine, ei sunt asociati cu religiile Abrahamiste. Hai sa o vedem din acest punct de vedere.
DW: Intorcandu-ne la Babylon, Mesopotamia, in totalitate inapoi in acele timpuri?
BF: Ei bine, cel putin revenind la momentul Caesarilor.
RELIGIE SI FASCISM
Hai sa ne amintim cuvantul „religie”. Etimologia cuvantului „religie” este plasat in Latina, care inseamna a lega din nou.
In ce vrei sa-l relegi? In fascio. Ce e un fascio? Este un manunchi de bete , dar este de asemenea si fascism.
RELIGIA MONOTEISTA AR PUTEA FI FOLOSITA PENTRU CONTROLUL MINTII IN MASA
Monoteismul, din punct de vedere al calitatii cea mai rea – asa cum se practica in Evul Mediu, de exemplu- implica control singular asupra gandurilor tuturora.
Retine- in Evul Mediu, daca nu credeai in doctrina Catolica oficiala, atunci tu si intreaga ta familie ati fi fost omorati- sau torturati pana ati fi marturisit.
DW: Corect. Asta era Inchizitia.
BF: Ei bine, yeah!
SUNT MAI SOFISTICATI ACUM –DAR IN CONTINUARE PIERZAND LUPTA
Si este cu mult mai sofisticat acum.
Cinci companii controleaza toata mass-media majora ( vorbitoare de ) Engleza- inclusiv Televiziunea, ziarele, radiourile, studiourile Hollywood.
A devenit mult mai sofisticat acum.Incearca sa faca pe toata lumea sa gandeasca la fel- si pierd( lupta).
9/11, povestea de acolo, era doar atat de plina de lipsuri si de contradictii incat pierdeau o parte importanta a audientei lor cu creierul spalat- incluzandu-ma si eu pentru ca eram un creeir spalat la nivel mare.
DW: Corect.
PENTAGONUL A ARUNCAT IN AER BAZE SUBTERANE PENTRU A LUPTA IMPOTRIVA GENOCIDULUI
BF: In orice caz, ceea ce s-a intamplat este ca exista un grup in interiorul Pentagonului si agentiile si altele care au realizat ca acest plan era nebunesc.
Stiau ca planul de a ucide 90% din umanitate era o nedreptate.
Apoi au aruncat in aer bazele subterane pe care elitele aveau de gand sa le utilizeze pentru a se ascunde atunci cand ar fi realizat holocaustul lor nuclear.
DW: Ok. Vreau sa ma reintorc la aceea, deoarece aceea este intr-adevar un punct central.
Exista o intrebare pe care vreau sa v-o adresez inainte de a ajunge la aceea, deoarece aceea este concluzia discutiei.
DE CE ARE NEVOIE CABALA SA FURE BANI?
De ce aveau nevoie de bani acesti indivizi? In cazul in care au atat de multa infrastructura, atat de multe active si masiva putere politica, de ce nu pot pot pur si simplu sa-si exercite puterea?…sa puna in miscare barbatii imprejur, sa miste munitii imprejur?
De ce au nevoie de bani? De ce o iau pe ocolite ca un drogat care cauta o doza?
De ce se duc la toate aceste tari diferite si incearca sa le fure bani prin inselaciune? De ce nu pot sa printeze pur si simplu dolari si sa faca mai multi bani?
BF: Deoarece oamenii nu le accepta dolarii mondial.
Trebuie sa-ti amintesti ca exista 800 de baze militare in jurul lumii.
Daca nu pot face salarizarea pentru acesti indivizi, acestia vor marsalui in afara bazelor lor cu boluri de mancare in maini, implorand pentru mancare.
DW: Corect.
ASIATICII AU OPRIT BRUSC REZERVA DE BANI PENTRU WALL STREET
BF: Sunt izolati de petrolul lor, de celelalte resurse ale lor. Acesta a fost calcaiul lor al lui Ahile – controlul banilor.
Armata lor privata se autofinanta. Aveau industriile lor private si veniturile lor proprii.
Armata SUA este dependenta de finantarea de la Wall Street. Acesta este motivul pentru care depindeau in cele din urma de Chinezi si de Asiatici , care finantau Wall Street.
PUTETI FI DIN NOU BAIETII BUNI
De aceea le-am spus baietilor de la Pentagon, ” Puteti avea un viitor Nava Stelara Enterprise, explora Universul si toate acele chestii de acest gen. Doar colaborati cu noi.”
„Nu va vom opri brusc. Nu veti sfarsi ca Uniunea Sovietica, in acel caz in care aveti un general care este acum, din senin, fortat sa conduca un taxi in Londra.
„Voi puteti fi din nou baietii buni.”
Multi dintre ei au spus, „Hey, cred ca este o idee buna. Vrem sa fim eroi din nou. Nu vrem sa fim baietii rai.”
TEHNOLOGIE ASCUNSA INCLUSIV ANTIGRAVITATIE SI ” PORTI STELARE”
DW: Vrei sa spui ca au tehnologie ascunsa care ne-ar putea sa ne aduca in realitatea Navei Stelare Enterprise.
[Mai devreme, Fulford a spus chestii provocatoare pe blogul sau platibil, dupa cum urmeaza:
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/807-fulford-interview-exclusive
Un al treilea grup cu sediul in stabilimentul militar de informatii al SUA propune o transformare din sabii-brazdare( de plug) de 5 ani a Pentagonului.
Acest grup are potentialul de a dezvolta cele peste 6000 de patente care pana acum au fost ascunse pentru motive de „securitate nationala”.
O tehnologie pe care o poseda este anti-gravitatia. Aceasta ar face automobilele sa fie scoase din uz si ar permite ca drumurile sa fie transformate in gradini.
Pretind controlul asupra tehnologiei care permite crearea de portaluri catre alte dimensiuni.
Pretind ( nu am vazut vreo dovada dar am auzit aceasta de la multi martori-oculari credibili) faptul ca multe asa-numitele baze subterane din intreaga lume sunt defapt astfel de portaluri.
Speram ca vom avea in curand posibilitatea de a vedea daca acest lucru este adevarat. daca este asa, implicatiile sunt mai mult decat uluitoare.
5,135 DE INVENTII AU FOST SECRETE
BF: Eu nu stiu despre [Nava Stelara Enterprise a fi o realitate].
Dar, putem confirma, conform Academiei Americane de Stiinte, ca mai mult de 6000 de patente au fost tinute sub secret pentru asa numitele motive de „securitate” sau „siguranta publica”.
[DW: Aceasta statistica se afla in noua mea carte ” Investigatiile Domeniului Sursa”. Federatia Oamenilor de Stiinta Americani au dezvaluit faptul ca 5135 de inventii au fost tinute secret pana la sfarsitul anului fiscal 2010.
Printre alte revelatii socante, acum stim faptul ca orice sistem de putere care este mai eficient la conversia de energie cu 70-80 de procente va fi automat declarat secret.
Unele dintre acestea ( patente) probabil trebuie sa fie tinute sub secret. Nu am vrea ca toata lumea sa aiba o curte cu arma nucleara, de exemplu.
DW: Sigur.
BF: Dar multe dintre ele aud ca doar au fost tinute (secret) deoarece acesti oameni se comportau ca, cainele gradinarului(nici mie, nici tie). Ei vroiau exclusiv ca elita sa le detina.
MULTE OZN-URI SUNT FALSE
Deci intelegerea mea este ca, de exemplu, multe dintre asa-numitele OZN-uri sunt decat avioane secrete sofisticate baza-uscat care nu sunt disponibile publicului larg.
DW: As fi de acord in acest sens. Yeah.
RAPIRILE DE EXTRATERESTI POATE FI DIN „PLF-urile” DETINUTE DE CABALA
[In „Adevarul Ascuns, Cunoasterea Interzisa,” Dr. Steven Greer din Proiectul de Dezvaluire arata marturia convingatoare privilegiata aceea ca rapirile extraterestre sunt conduce de catre asa numitele, sau Forme de Viata Programabile, detinute de cabala.
Nu exista rapoarte ca urmare a „rapirilor de extraterestri” inainte de inceputul anilor 1960 cu cazul infam Betty si Barney Hill. Aceasta pare sa aiba loc atunci cand tehnologia PLF a fost prima data perfectionata si pusa in uz.
TOATE CONTACTELE DIN ANII 1950 CU EXTRATERESTII AU FOST CU OAMENI POZITIVI
[Prin anii 1950, existau rapoarte vaste in legatura cu faptul ca oamenii aveau contacte directe cu extraterestii binevoitori care aveau aspect uman si care le spuneau de sosirea Erei de Aur.
Acesti extraterestrii par sa fie aceleasi persoane care au aparut in civilizatiile antice din jurul lumii si au fost denumiti „dumnezei” sau „ingeri”.
Multe din aceste contacte din 1950 au avut loc in SUA si in Canada, si au fost studiate si elaborate de catre Wilbert B. Smith – un angajat al guvernului Canadian cu autorizatie secreta.
Un set de contacte pozitive in intregime distincte au aparut in Italia, si au fost subiectul documentarului TV ” Cazul Prietenia” , in care martorii- cheie de prima mana si-au rupt tacerea si au vorbit despre evenimentele pe care le-au experimentat.
O mare cantitate de informatii valoroase in legatura cu contactele din ambele USA/Canada si Italia poate fi gasita in ” 1950 Extraterestrii Umani Ne Pregatesc pentru Epoca de Aur” lahttp://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/956-1950s-ets.
ROBOTII BIOLOGICI OBISNUIAU SA LUPTE IMPOTRIVA EXTRATERESTRILOR POZITIVI CU FRICA
[Dezvoltarea si punerea in aplicare a tehnologiei PLF pare sa fi fost un contraatac direct al cabalei impotriva contactelor pozitive ale lui 1950.
Contactele lui Greer au confirmat ca tehnologia PLF a fost dobandita de la extraterestrii- si implica principii avansate de clonare pentru a crea un „robot biologic”.
Aparent, un fetus uman este crescut intr-un mediu artificial, si fara presiunea pantecelui isi pastreaza proportii si caracteristici de fetus – inclusiv ochii mari, capul mare si corpul subtire- spre varsta adulta.
EXTRATERESTRII POZITIVI NU AR INTERVENI PANA IN ANUL 2012
[Potrivit marturiei Proiectul Camelot al „Domnului X”, According to the Project Camelot testimony of „Mr. X”, un angajat al unui mare contractant de aparare, extraterestrii pozitivi au transmis un mesaj foarte important cabalei la inceputul anilor 1950.
Mai multe documente top-secrete au relevat ca daca extraterestrii nu au fost invitati in mod special sa apara de o majoritate a oamenilor, si/ sau de catre conducatorii lor, nu ar putea aparea in mod public si deschis, la nici o scara larga, pana la sfarsitul anului 2012.
Aceasta a fost datorata cooperarii lor cu un ciclu natural in Pamant- care aparent este guvernat de o metainteligenta care exista la nivel planetar, solar, galactic si universal- numit Campul Sursa.
Profetiile si lucrarile acestui ciclu si efectele lui asupra evolutiei umane sunt explorate in noua profunzime stiintifica fara precedent din cartea mea Investigatii ale Campului Sursa (SFI).
SFI a debutat ca #18 pe lista best-seller din New York Times, saptamana urmatoare a crescut la #16 si in a treia saptamana se afla la #18.
Penguin, editorul nostru, intamplator nu este o parte a cabalei, nici din primele cinci companii de top mass-media. Our publisher Penguin, incidentally, is not part of the cabal, nor the top five media companies. O secretizare ampla a fost tinuta in jurul cartii pana la publicarea ei pentru a se asigura ca nimic nu va interveni.
PLF-ul OBISNUIA SA INGROZEASCA PUBLICUL SI SA-L PREGATEASCA PENTRU „EXTRATERESTRUL 9/11”
[Aparent intentia cabalei din spatele fenomenului „rapirilor extraterestre” era de a ingrozi publicul- si a ajutat la stabilirea etapelor pentru un fals ” Extraterestru 9/11″.
Acest atac al falsului extraterestru a fost telegrafiat considerabil intr-o multitudine de filme diferite- 18 filme diferite doar in trecutul recent.
Conglomeratele majore mass-media sunt detinute de cabala si produc aceste filme ” invazii extraterestre” in scopuri de propaganda.
EXTRATERESTRII COOPEREAZA ACUM CU EFORTURI PENTRU A INFRANGE CABALA
[Am surse cu informatii suplimentare despre care Fulford a auzit decat in amanunt mic.
Si anume ca se pare ca extraterestrii au colaborat cu acest grup international de opozitie pentru a infrange cabala.
Lui Fulford i-a scapat aceasta intr-un interviu anterior pe care l-am facut cu el in Noiembrie 2010- pe care l-am postat aici in final, ca fisier MP3, in May 2011.
Aceste atacuri au fost total neasteptate, intrucat cabala a fost condusa sa creada ca extraterestrii aveau de urmat legi spirituale care le interziceau sa intervina vreodata- sub nici o forma. in orice caz, extraterestrii au oprit in mod constant rachete si facilitati nucleare.
Tehnologiile extraterestre avansate sunt acum folosite pentru a ataca si dezactiva active cabale. Multe exemple au fost oferite in seriile de articole ale mele ” Surpriza Chinei din Octombrie”, fiecare sectiune a fiecaruia este atasat sub,in ordine.
Campania de legatura a inceput in luna Octombrie- si multe tinte publice evidente au fost atacat, toate cu zero pierderi.
Aceasta includea oprirea alimentarii 50 Minuteman al ICBM-ului – si martorii militari de varf au raportat acum public ca un avion in forta de tigara se situa deasupra in tot acest timp.
Acest nou detaliu fascinant a aparut pe 20 Iunie, 2011 si a validat complet ceea ce spusesem eu in seria de articole Supriza Chinei din Octombrie, din Noiembrie 2010.
LINKURI CATRE ARTICOLELE ” SURPRIZA CHINEI DIN OCTOMBRIE”
CHINA’S OCTOBER SURPRISE, PARTEA INTAI: Dezvaluire si „Evenimentul”
CHINA’S OCTOBER SURPRISE, PARTEA A DOUA: Carantina Pamantului s-a ridicat
CHINA’S OCTOBER SURPRISE, PARTEA A TREIA: Lupta pentru Dezvaluire
CHINA’S OCTOBER SURPRISE, PARTEA A PATRA: Show Radio Live!
CHINA’S OCTOBER SURPRISE, PARTEA A CINCEA: Razboiul de Dezvaluire la Masa Critica
CHINA’S OCTOBER SURPRISE, PARTEA A SASEA: Dezvaluirea Guvernamentala Oficiala A Inceput
BAZELE SUBTERANE AU FOST O LOVITURA MULT MAI SEMNIFICATIVA
[Totusi, distrugerea acestor doua facilitati subterane majore este de departe mai mare decat celelalte atacuri care au aparut in Noiembrie si Decembrie 2010 , si ulterior.
Aceste atacuri de inceput aparent chiar au sters o mare parte din avioane individuale si a munitiilor pe care posibil ca, cabala sa le fi utilizat pentu a inscena o invazie extraterestra, potrivit membrilor din interior cu care am vorbit.
Totusi, intotdeauna a fost facut cate putin aici,cate putin acolo- niciodata dintr-o data. Aceasta a dat cabalei o speranta falsa ca ar mai putea avea o sansa, chiar si daca infrastructura lor se prabusea.
Este foarte probabil ca extraterestrii nu au distrus pe cont propriu doua orase intregi subterane. Acest atac a fost mult, mult mai mare decat orice atac de pana atunci.
Cred ca Fulford are dreptate cand spune ca „baietii buni” din Pentagon au facut asta ei insisi- pentru a impiedica genocidul sa aiba loc.
O DATA CE INVINGEM CABALA, OPRIM RAPIRILE
[Intrucat cabalul este responsabil de fabricarea si implementarea PLF-urilor, „amenintarea extraterestra” pare a fi in mare masura generata din interiorul acestui grup.
Prin urmare, o data ce invingem cabala, oprim rapirile… si musamalizarea OZN-urilor.]
HAIDETI SA FOLOSIM CE AVEM- PENTRU A TRANSFORMA PLANETA
BF: Si deci, esentialul este urmator, hai sa dezvoltam aceste patente intr-un mod sigur, si puteti avea un moment de senzatie asa cum nu am avut intr-un timp foarte lung.
DW: Corect. In loc de a crea aceste produce financiare care nu sunt decat voodoo, de ce sa nu cladim efectiv infrastructura?
As putea sustine ca probabil complexul industrial-militar existent este singura entitate de pe Pamant care are uneltele, fabricile, infrastructura si personalul necesare pentru a realiza acest lucru.
BF: Yeah! Exact. Si acesta este motivul pentru care generalii sunt acum de partea noastra.
Oamenii care nu sunt de partea noastra sunt in mare parte politicieni mituiti din Washington DC, si multimea din Wall Street. Astfel devin din ce in ce mai izolati.
DE CE DUMNEZEU VOR SA OMOARE ATATIA OAMENI?
DW: Acum ce motiv posibil ar putea sa aiba- acesti adversari… De ce Dumnezeu cred ei ca vor sa reduca populatia?
Mintea omului obisnuit se decupleaza pentru ca ei nu pot concepe ca cineva ar fi atat de rau. Asadar care este rationamentul lor, in masura in care l-ati inteles?
MOARTEA IN MASA ” ESTE BUNA PENTRU MEDIUL INCONJURATOR”
BF: Povestea pe care mi-o spun mie este, „Uite. Distrugem mediul inconjurator. Exista prea multi oameni pe care planeta sa ii poata sustine.”
CULTIVAREA RASEI UMANE CA GRADINARI
Celalalt lucru este ca acesti oameni sunt elitisti. Ei cred in eugenie.
Spun ca prea multi oameni prosti se reproduc prea mult.
Consumatori inutili. Tot ceea ce fac ei este sa distruga mediul, si nu produc nimic. Ei doar taie frunza la caini si se uita la TV.
Nu avem nevoie de acesti oameni. Vrem sa eliminam partea slaba si partea nefolositoare, si sa pastram doar elita.
Vrem sa crestem si sa imbunatatim calitatea genetica a rasei umane prin curatarea gunoiului din sistem.
Si ajungem sa salvam mediul si sa cream un intreg ecosistem natural nou natural.
GHIDUL DE PIATRA DIN GEORGIA
Ghidul de piatra din Georgia are filosofia sa scrisa. 500 de milioane de oameni pe Pamant, in armonie cu mediul lor inconjurator. Acesta este scopul lui.
Au exprimat-o in eco-termeni.
NAZISTII ERAU ECOLOGISTI
Oamenii pot uita ca Nazistii erau niste oameni verzi grozavi atunci cand venea vorba de conservarea naturii si a parcurilor naturale, toate chestiunile de acest gen. Erau realmente incrancenati.
In Lupta Mea, Hitler a scris ca vroia sa subjuge oamenii care nu erau albi pe care apoi sa ii omoare. E chiar acolo.
Este acelasi grup. Sunt aceeasi Nazisti. Aceeasi filosofie.
[DW: Fulford nu a mentionat faptul ca dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, au fost adusi oameni de stiinta Germani de top in Statele Unite prin Proiectul Paperclip.
Rationamentul era ca daca Statele Unite nu punea mana pe ei, acestia ar fi cazut in mainile Uniunii Sovietice, ceea ce ar fi fost cu mult mai rau.
Este un fapt bine stabilit si dovedit, acela ca Prescott Bush era unul dintre principalii bancheri ai lui Hitler si unul dintre contactele financiare.
Un „Complot Afacerist” a fost incercat in anii 1930, de catre Prescott Bush si altii, ce ar fi dus la rasturnarea guvernului constitutional American si la instalarea unui sistem fascist dupa modelul lui Hitler si al lui Mussolini.]
VROIAU O POPULATIE MICA SI INROBITA PENTRU A II RASFATA
Un alt lucru pe care l-au zis superelitele a fost, „Hey, suntem speciali cu adevarat. Suntem destepti cu adevarat. Noi suntem elita si ar trebui sa conducem planeta ca niste regi-Dumnezeu.
Vom avea nevoie de circa 500 de milioane de sclavi sau cam asa ceva pentru a ne mentine alintati, dar de restul nu avem nevoie.”
Si este de asemenea despre control. Nu au controlul spalarii de creier peste parti mari ale planetei.
Au realizat ca nu vor avea cum sa controleze acei oameni. Asa ca s-au gandit” hai sa-i omoram”, mai curand aceasta decat a pierde controlul asupra planetei.
CABALA VREA CA TU SA TE SIMTI FARA SPERANTA… SI CONDAMNAT
DW: Acum, o multime de oameni care citesc online despre aceste lucruri, majoritatea vasta de fapt- inclusiv majoritatea invitatiilor pe care Jeff Rense sau Alex Jones i-ar avea in cadrul emisiunii – considera ca exista un inteles incredibil de superficialitate.
Toala lumea pare sa fie de acord cu reactia instinctiva pe care toate guvernele din lume, toate tarile din lume, toata lumea o are.
BF: Acolo este unde ei sunt folositi si transformati in opozitie controlata. Incearca sa ii faca pe oameni indiferenti la mesaj.
„Yeah, se intampla, dar nu poti face nimic in privinta asta. Este inevitabil”
Pur si simply, nu este cazul.
DW: Ai putea explica de ce aceea nu este cazul?
EI CONTROLEAZA DECAT TARILE G5… SI PE CATIVA PE CARE II PLATESC
BF: Ei controleaza doar acum tarile G5.
DW: Care sunt tarile acelea?
BF: Acele tari sunt Italia, Franta, Anglia, Germania, si Statele Unite.
DW: Asta e tot? Vrei sa spui ca nu mai controleaza TOATE celelalte tari din lume?
BF: Daca urmaresti tarile care au acceptat noul… Cred ca poate detin cateva tari care fac obiectul precum Honduras, Columbia si locuri de genul acesta.
MAJORITATEA RESTULUI LUMII ESTE PARTE A ALIANTEI
Daca te uiti la Uniunea Africana, au introdus propria moneda sustinuta de aurul lui Khadafy- si ei nu sustin acest grup.
Sau majoritatea tarilor din Asia, Russia, China.
DW: Ce poti spune despre tarile Europene precum Cehoslovacia, Bulgaria, Romania?
BF: Erau la aceasta intalnire. A avut loc o intalnire in Monaco la sfarsitul lui August.
57 DE TARI S-AU ADUNAT SA DISCUTE DESPRE CUM SA INVINGA CABALA
57 de tari au fost invitate de catre Elvetieni sa discute indepartarea acestor oameni din punct de vedere financiar- si crearea unui boicot financiar international inpotriva conducatorilor G5-ului.
DW: Aceasta declaratie pe care o faci este una incredibila. Spui ca 57 de tari diferite, inclusiv unele din tarile acestea ale Europei de Est…
BF: Acolo erau si reprezentanti din Olanda si Canada, OK?
DW: Wow. Ce putem spune despre America de Sud?
BF: Yeah, desigur. Si de atunci, mai mult de 80 de tari s-au semnat.
VA DEVENI PUBLIC
Ajungem la un moment in care o sa devina public. O sa fie pe undele radio. O sa fie la stiri. Nu mai pot ascunde pentru mult timp.
DW: De ce naiba nu au facut asta public pana acum?
Daca oamenii mor, iar acesti indivizi incearca sa insceneze o invazie a extraterestrilor- acesta este un lucru pe care il tot auzim, faptul ca incearca sa faca un Extraterestru 9/11 – de ce nu au facut-o pana acum public?
BF: Nu crezi ca au incercat?
FOARTE DIFICIL DE OBTINUT PUBLICAREA ADEVARULUI IN CURENTUL PRINCIPAL
Uite, am avut o propunere de carte, la targul de carte de la Berlin. Unsprezece editori au vrut cartea acolo, inclusiv cinci dintre editorii mari.
Cu totii s-au intors si au spus ca sefii lor le-au spus ca nu le este permis.
DW: Wow. [In cazul meu, presedintele Dutton Books, o divizie Penguin, m-a contactat direct. Cu greu vazuse cineva cartea Domeniul Sursa sau continutul sau pana cand a fost publicata efectiv.
BF: Au avut oameni care mergeau si le spuneau tuturora cu care m-am asociat vreodata din punct de vedere profesional, ca devenisem un consumator de droguri nebun.
Controleaza mass-media. Trebuie sa-ti amintesti asta. Exista cinci companii. Cinci corporatii- conduse de oameni ca Rupert Murdoch, redstone si altii.
Detin un control asupra tuturor studiourilor TV, asupra tuturor ziarelor, statiilor radio, studiourilor Hollywood, totul.
ACESTA NU ESTE UN COLAPS ECONOMIC GLOBAL
DW: Deci daca economiile lor se vor duce la fund, pot spune apoi ca este un colaps economic mondial.
BF: Si NU este un colaps economic global!
CRESTEREA CU SAPTE PROCENTE A ECONOMIEI MONDIALE IN AFARA G5–ului
Din nou, daca va uitati la statisticile publice, veti vedea ca daca excludeti tarile G5, cresterea medie in economia mondiala a anului trecut a fost de 7 procente!
DW: Sfinte Sisoe!
BF: Oamenii sunt trasniti! Nu este o criza mondiala – este o criza intre tarile controlate de aceasta cabala.
DW: Si sunt decat natiunile G5. Wow!
BF: Da! Vreau sa spun, uita-te la statistici. Sunt toate acolo. Totul este in registrul public.
Trebuie doar sa te uiti la website-urile guvernului si sa verifici aceasta.
TOTUL ESTE DISPONIBIL IN RAPORTUL PUBLIC
Tot ce spun – inclusiv planul de a ucide 90 la suta din populatia lumii -se află în registrul public. Este în scrierile lor proprii!
Avem nenumărate mărturii. Wernher von Braun, tipul din spatele proiectelor Apollo, a spus pe patul de moarte că ei au de gând să foloseasca o falsa invazie extraterestra ca o scuză pentru genocid.
Sunt lucruri nebunesti – dar sunt demonstrabile.
Aceşti oameni nu gandesc ca oameni normali. Cred că a fost Herbert Hoover – nu, J. Edgar Hoover – care a spus, atunci când o conspiraţie este atât de mare, depaseste capacitatea de intelegere a mintii oamenilor şi acestia intra în negare.
În orice caz, acesti oameni coboara. Trebuie sa…
DW: (diafonie) Corect. Acum, aţi spus ceva care este foarte provocator.
SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE ACEASTA INTALNIRE INTERNATIONALA …
Aţi spus că există această întâlnire care a avut loc cu, cred că aţi spus, 57 de ţări diferite, a fost asa?
BF: Da.
DW: Si aceasta s-a intamplat in Monaco?
BF: Da. Şi a fost tinuta la bordul unei nave care a mers în apele internaţionale. Potrivit spuselor a doi martori, senatorul Jay Rockefeller a aparut şi a încercat să pătrundă în şedinţă – şi a fost alungat din punct de vedere fizic.
CABALA S TRIMIS ELICOPTERE NEGRE – DAR AU FOST ALUNGATE
Două elicoptere negre au aparut deasupra navei în timpul intalnirii, şi au fost alungaţi de avioane harrier.
DW: Acum, aceste elicoptere negre erau ca cele Apache cu arme pe ele?
BF: Nu cunosc detaliile. Tocmai am auzit că au existat două elicoptere, şi exista pericolul ca aveau de gând să utilizeze un anumit tip de armă electromagnetica împotriva avionului.
DW: Oh, precum chestii ca tehnologia de marime scalara. Yeah.
BF: Şi ştiu că au fost alungaţi de doua avioane Harrier.
DW: Wow!
BF: Avioane militare SUA.
AR FI UCIS PE TOTI – SI AR FI INCERCAT SA MENTINA CONTROL
DW: Dacă ar fi reuşit cu acele elicoptere, ce credeţi că s-ar fi putut întâmpla acolo? Ar fi murit pur si simplu toata lumea?
BF: Ei bine, ar fi omorât toţi reprezentanţii. Atunci ei ar fi spus, „Hei, suntem la comanda, şi dacă încercati să porniti împotriva noastră, vă vom ucide.”
Asta este ceea ce au făcut vreodată de la al Doilea Război Mondial.
CUM AR FI PUTUT ACOPERI O UCIDERE IN MASA DE ASEMENEA PROPORTII ?
DW: Dacă atât de multe persoane de interes ar muri in acelasi timp, nu ar deveni un incident internaţionale masiv, care ar necesita investigaţii oricum?
BF: Ei au făcut acest lucru înainte. Titanicul a fost scufundat în mod deliberat pentru a scăpa de 600 finantatori mai vechi care erau opusi preluarii controlului asupra Comitetului Rezervei Federale.
DW: Wow.
BF: Ei ar veni cu vreo poveste despre Tragedia de la Monaco. Şi bautorii de Kool-Aid de acolo ar crede aceasta!
Îmi pare rău, dar asa stau lucrurile.
[DW: Fără îndoială, elicoptere ar fi plantat şi detonat explozibili pe nava după ce ar fi neutralizat pe toata lumea, şi apoi ar fi pus-o pe seama teroristilor- şi ar fi folosit incidentul într-o încercare de a continua obiectivele lor politice..]
TREI SURSE DIFERITE AU CONFIRMAT INTALNIREA
DW: Ai participat tu personal la aceasta intalnire Ben?
BF: Nu. Un coleg apropiat de-al meu a fost acolo. Şi, am confirmat-o de la alte două persoane care au fost acolo, care nu sunt inrudite in vreun fel cu acel coleg de-al meu.
A PARTICIPAT LA INTALNIRE VREUN MEMBRU DIN VECHEA ORDINE MONDIALA?
DW: Acum, ce putem spune despre oamenii de la Comisia Trilaterala, Bilderberg, sau Consiliul pentru Relaţii Externe?
BF: Ei au fost în mod deliberat exclusi.
DW: Nici unul dintre ei, indiferent cine?
BF: Indiferent cine. Dacă erau membri, nu li se permitea.
DW: Acesta este motivul de asemenea pentru care lui Jay Rockefeller nu i s-a permis.
BF: Este corect.
ARESTAREA BILDER
Va amintiti întâlnirea Bilderberger care a avut loc în luna iunie, în St Moritz, Elveţia în acest an?
Trebuia să dureze până Marţi. Cu totii au trebuit să fugă în noaptea de Duminică, pentru că erau pe cale de a fi arestati de către Elveţieni.
DW: Whoa! Nu am mai auzit niciodata una ca asta.
BF: Ei bine, e acolo!
MEMBRU AL PARLAMENTULUI ELVETIAN BATUT – SI CHEAMA POLITIA SA INTERVINA
Din nou, ceea ce sa întâmplat a fost faptul ca un parlamentar Elveţian a încercat să intre în site si a fost bătut.
A mers la guvernul Elveţian şi a spus: „Sunt un membru Elvetian al parlamentului, în ţara mea proprie, şi m-au bătut şi m-au aruncat afara. Asta e ilegal.”
Ei au spus; „Da. Vom merge sa- arestam.” Ei toţi au trebuit să-si impacheteze valizele şi să fugă în noaptea de Duminică – înainte de a fi arestati Luni.
DW: Deci, acest lucru ar fi fost ca o echipa swat paramilitara care ar fi măturat.
BF: Ei bine da – autoritatea politiei.
DW: Corect.
BF: Poftim. Bilderbergerii au fost alungaţi, cu cozile lor între picioare lor.
DW: Incredibil!
BF: Asta e acolo pentru toată lumea să vadă.
CUM POT EFECTIV ACESTE 80 DE TARI SA INVINGA CABALA?
DW: Deci vrei să spui că această intalnire în Monaco a avut loc pe o navă. Aveţi reprezentanţi din 57 de ţări.
Ai spus că acum 80 de ţări s-au semnat la acest tratat.
Acum, am putea intra în unele detalii cu privire la de ce acest lucru este atât de important?
Despre ce au vorbit? Cum au de gând să reuseasca sa ceva ca asta,in cazul in care aceste entităţi – aceste cinci societăţi – controleaza mass-media lumii??
Hai sa discutam putin despre aceasta.
O DATA CE NU POT PLATI TERORISTII, SUNT TERMINATI
BF: Vezi tu, ei nu controleaza banii lumii.
Odată ce ei pierd controlul teroristilor, oamenii cu armele, atunci asta este.
PATRIOTII PENTAGONULUI VOR DEPASI LIVRARILE MASS-MEDIA ALE CABALEI
La un moment dat, cred că Pentagonul va trimite probabil oameni la sediurile TV centrale din Statele Unite.
Veti vedea feţe noi şi o poveste total diferită iesind din televizoarele voastre in curand.
DW: Acesta este, de asemenea, o declaraţie foarte grea.
PENTAGONUL NU ESTE O PARTE DIN PROBLEMA?
Care este contextul Pentagonului în lumina acestei intalniri a 57 de ţări diferite?
Nu ar fi toată lumea de la Pentagon parte din Comisia Bilderberg / Trilaterala ?
BF: Nu. Pentagonul a fost reprezentat acolo. Comisia Bilderberg / Trilaterala nu a fost.
MAJORITATEA PENTAGONULUI SPRIJINA ALIANTA
DW: Ce procent din Pentagon este de partea acestei alianţe?
BF: IAm auzit că singurii generali care nu sunt la bord sunt [indivizi] ca Petraeus.
Din ce am auzit, cei mai multi dintre Sefii de Legatura sunt acum cu acest grup.
DW: Ce zici de nivelurile inferioare ale ierarhiei? Precum soldaţii.
BF: Nivelurile inferioare sunt complet enervate. Acestea il susţin pe Ron Paul – şi ştiu că există ceva total greşit.
[DW: Oamenii mei din interior mi-au spus că are loc o luptă masiva în cadrul militar iintre cei care ar aresta, retine şi ucide cetăţenii americani şi cei care nu ar face acestea.
Majoritatea respinge planurile, aproximativ 80-90 la sută, din ce am auzit. Nu poti câştiga o bătălie împotriva acelor cote.]
POPORUL AMERICAN E PREGATIT PENTRU SCHIMBARE REVOLUTIONARA
Sondajele de opinie din Statele Unite arată că 87 la suta din Americani nu au încredere în Washington. Asta ar trebui sa-ti spuna care este starea mentală de acum în America.
Iar ei spun,”Nu mai vrem acesti ticăloşi la conducere.” Sunt supărati, dar nu sunt siguri pe cine ar trebui să fie supărati.
Asta e, cred, modul în care majoritatea americanilor gandesc.
Ei stiu ca ceva este in neregula. Ei ştiu că are de-a face cu Wall Street si Washington.
Ei nu cunosc detaliile, dar si-ar dori ca cineva sa vina si să faca ceva in privinta asta.
Şi asta este ceea ce se va întâmpla.
Aceşti oameni vor mearge la închisoare.
„NEOCONSERVATORII” SUNT CONDUCATORII CABALEI
Şi pot să vă spun cine sunt liderii.
Oameni ca Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Donald Rumsfeld, Wolfowitz Paul, şi Tony Blair. Ştim cine sunt.
DW: Deci acestia sunt Neoconservatorii şi aliaţii lor.
BF: Neoconservatorii este eticheta pe care o utilizaţi pentru ei.
Acesta este grupul care a avut acest plan nebunesc acela ca ar putea cumva prelua controlul asupra petrolului lumii si sa continue sa controleze lumea pana la sfarsitul secolului 21.
Ştim cine sunt. Când dai la o parte acea cortina, este ca Vrajitorul din Oz. Tragi de-o parte cortina şi vezi un micut om care sta la biroul de control.
(diafonie) Şi asta e ceea ce s-a întâmplat atunci când m-am dus …
MULTE RETELE MASS-MEDIA NU PAR SA FIE LIVRARI NEOCONSERVATORIALE
DW: (diafonie) Ok. Cred că cei mai mulţi oameni ar recunoaste că Fox News şi Corporatia de stiri ar putea fi agenti platiti ai acestor indivizi.
Dar pentru a spune … deci practic spui că toata mass-media din America, in cea mai mare parte, este controlata de acesti oameni?
De ce s-ar asemana mass-media si nu toate cu Fox, atunci?
NIMENI NU DISCUTA VREODATA DESPRE ADEVARUL DESPRE 9/11
BF: Câte reţele importante si studiouri de la Hollywood au publicat adevarul 9 / 11 ? Ok?
DW: Ai dreptate.
BF: Doar puneti-va intrebari in legatura cu aceea. Şi atunci puteţi înţelege.
[Henry Makow a lansat recent o noua mărturie exploziva de la un membru din interiorul Hollywood care a explicat că toate studiourile de filme sunt inspectate şi aprobate de către cabala înainte de eliberare – pentru a se asigura ca le promovează planul lor de bază.]
DW: Deci ati spune ca….
BF: (diafonie) Uite, trebuie sa plec, dar ceea ce vă spun este aceasta.
STIM EXACT CINE A CHELTUIT BANII
Am gasit aceasta chestie numita Conturile Colaterale Globale. Este un dictionar care arata cine a folosit banii lumii de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial- si pentru ce motiv.
Are o lista cu nume. De exemplu, cine a finantat Razboiul din Vietnam si de ce. Toate chestiunile de genul acesta.
Avem aceste inregistrari acum.
NUMERE MASIVE DE NOI AVERTIZORI DE INTEGRITATE ISI OFERA SERVICIILE
Avem persoane care abandoneaza cabala aceea ca sobolanii care sar de pe un vas care se scufunda
Avem un anuar biografic international care vine la noi cu informaţii.
ACESTA AR PUTEA FI CEL MAI MARE EVENIMENT IN 2000 DE ANI
Atunci când se va întâmpla acest lucru, aceasta va fi, cred, în cele din urmă cel mai important lucru – cu siguranţă de la Al Doilea Război Mondial. Posibil cel mai important lucru în două mii de ani.
Vom vedea ceva … o cabală vechi care a controlat umanitatea prin crimă, propagandă şi luare de mită, posibil pe timp de mii de ani.
O să ajunga la final. Va fi ceva ce nu s-a întâmplat inainte în istoria planetei noastre.
Va fi incredibil … practic vorbim despre sfarsitul tiraniei in stilul Babilonian.
DW: Wow.
BF: Asta e cat de departe s-a intors inapoi.
VATICANUL SI LOJA P2 REVENDICA CONTROLUL SECRET DE LA JULIUS CAESAR
Desigur loja Francmasonica P2 si Vaticanul afirma ca au controlat lucrurile în secret inca de pe vremea lui Iulius Cezar.
DW: Wow. [Un alt mod de a spune acest lucru este acela ca Imperiul Roman nu s-a încheiat niciodata cu adevărat – doar a devenit mult mai ascunsă şi discreta în exercitarea puterii sale.]
BF: M-am dus în Italia. I-am întâlnit şi au încercat să mă otraveasca. Ei nu credeau că voi iesi viu din Italia cu informaţiile pe care mi le-au dat – dar am făcut-o.
[DW: La acea vreme, Fulford a spus ca aceste persoane i-au spus despre precesia 25920 de ani a ciclului echinoctiilor. Ei au moştenit profeţii că o Epoca de Aur ar rezulta din acest ciclu, şi efectele sale, începând după anul 2012.
Ei sunt foarte inexacti despre modul în care profeţia ar fi îndeplinita, aşa cum am discutat în noua mea carte – dar au fost dîntotdeauna puternic conştienţi de acest lucru precum programul lor, motiv pentru care există aceasta urgenta.
Fulford nu l-a inclus aici, dar amandoua factiunile Rockefeller si Rothschild sunt forţate să demisioneze şi să renunte la control de catre această alianţă 80-tari. Acesta este motivul pentru care n-au fost permisi nici unul din membrii Bilderberg / CFR / Trilaterale.
Unele surse din interior au dezvăluit că ei deja elaboreaza amanuntit termenii predarii la un nivel foarte ridicat, iar procesul este destul de greu de suportat pentru ei – cu o mulţime de certuri si orgolii zdrobite.]
DW: Ok. Cateva întrebări rapide doar ca sa nu mai vorbim despre aceasta.
CINE A ATACAT BAZELE CU ARMA NUCLEARA? A FOST ACEASTA O PARTE DIN ACORDURILE DE LA MONACO?
Cine a făcut bazele subterane, în estimarea dvs.? Cine le-a atacat şi de ce? Are vreo legatura cu această întâlnire dîn Monaco?
BF: Da. Erau Palariile Albe ale Pentagonului care spuneau elitei, „Nu veti distruge suprafaţa planetei şi sa scăpati voi înşivă.”
„Dacă aveti de gând să distrugeti suprafaţa planetei, va veti distruge de asemenea si familiile. Nu veti putea sa scapati.”
Le-au aratat cat se poate de clar faptul ca nu vor putea sa initieze un fel de holocaust nuclear şi să fie în măsură să scape cu asta.
DW: Corect. [Există dovezi ample că oricum extraterestrii nu le vor permite să atace cu arme nucleare civili nevinovaţi – dar ei cu siguranta continua sa incerce.
Evenimente precum Hiroshima, Nagasaki şi Fukushima sunt mult mai puţin grave decât anvergura a ceea ce s-ar putea face intr-un atac nuclear suprem.
Având în vedere măsura în care extraterestrii au oprit orice şi toate bunurile nucleare ale Vechii Ordini Mondiale, este uimitor faptul că, cabala a continuat să fie în negare şi au continuat sa creada că li s-ar permite vreodată să le utilizeze asupra oricarui nivel semnificativ..]
ACUM NU MAI AU UNDE SA SE ASCUNDA
Tipii ăştia dintotdeauna trebuie să se fi gandit intr-un fel sau altul că aceste baze au fost în siguranţă. Şi acum, niciuna dintre ele nu este in siguranta.
BF: Da. Ei au avut serele lor, şi proviziile lor de hrana, şi televizoarele lor cu ecran mare, şi rezerva lor de femei.
Este precum Dr. Strangelove.” Ne vom ascunde în tunelurile noastre cu doamnelor noastre tinere în timp ce toată lumea de pe suprafata moare.”
DW: Corect.
BF: „Apoi, vom ieşi şi vom prelua planeta – şi inmultii ca iepurii.”
Ei bine, asta nu se va intampla. OK?
ACUM AU HARTI DETALIATE SI FILME ALE TUTUROR BAZELOR
DW: Ati avut declarat pe blog-ul dvs. că unii dintre oamenii dumneavoastra care au fost acolo în Monaco au hărţi detaliate ale acestor baze subterane.
Ei ştiu exact unde sunt. A fost aratata si adancimea bazelor?
BF: Este corect. [Pentagonul a dat această dovadă pentru ca] guvernele lumii sa arate, „Da, e adevărat. Aceşti oameni nebuni planuiau sa ucida 90% din umanitate.”
Guvernele lumii cunosc acest lucru.
CUM S-AR PUTEA PETRECE EVENIMENTUL ACESTA- SI CAND?
DW: Ok, deci cum ne putem aştepta ca acest eveniment va avea loc? Ce s-ar putea întâmpla şi când s-ar putea intampla?
Ce cercetam? In ce vom intra aici? Care vor fi precursori acestui lucru?
BF: Există mai multe posibilităţi.
Cea pe care o aud cel mai mult, cea pe care Pentagonul o susţine, este un proces care ar conduce la arestarea cabalilor de top.
MARTURIA PROPRIE A LUI WILCOCK A CEEA CE SE ASTEAPTA
[DW: Oamenii mei proprii din interior se asteapta ca dolarul este pe cale să se prăbuşească, multumita acestui efort international coordonat – urmat de declaratia oficială a falimentului de către guvernul Statelor Unite. Acesta va fi evenimentul precursor imediat.

Reclame