Un britanic acuzat că ar fi furat o haină de firmă dintr-un magazin cu articole sportive a apărut în faţa judecătorului purtând exact articolul vestimentar pe care şi-l însuşise fără să-l plătească.

Stephen Kirkbride, în vârstă de 46 de ani, a ajuns în instanţă cu haina impermeabilă de 125 de lire sterline (140 euro) pe care o furase, lăsându-i pe cei prezenţi în sala de judecată muţi de uimire, scrie Daily Mail

Angajaţii magazinului chemaţi să depună mărturie au recunoscut haina ca fiind cea furată, după ce acuzatul o lăsase pe un scaun, în sala de judecată, şi au anunţat poliţia.

Avocata lui Kirkbride a spus că acuzatul “nu ar fi atât de prost” încât să apară purtând lucruri furate, dar judecătorul l-a găsit vinovat.

Kirkbride i-a spus judecătorului că luase haina, care purta încă semnele dispozitivelor de securitate, de la un magazin pentru oameni nevoiaşi.

“Era deteriorată şi am crezut că era un chilipir”, i-a spus Kirkbride judecătorului.

Următoarea înfăţişare în acest proces va avea loc pe 11 iulie, timp în care Kirkbride va rămâne în arest preventiv, asa ca mai bine alegi cadouri online, le platesti si nu ai griji :) .

(sursa: http://gazorica.wordpress.com/)