Sunt mizantrop şi nu înţelegeţi de ce, încă?

OK. Să zicem că erau „peşti”, nu mamifere inteligente (idioţii ne iau şi pe noi drept proşti, în ticăloşia lor nesimţită). Le înţeleg şi pragmatismul economic – păcate omeneşti. Chiar aşa, păcate omeneşti, pentru că ceri la restaurant file de delfin, nu-ţi pasă decât de rafinamentul tău de cinci stele de căcat. Dacă ai vedea şi filmul, ai schimba canalul, nu?
Ia de-aici, om idiot! Eat this!:

Ţi-e foame, bilderbergule? Sau te-ai săturat… Atunci treci la chestii serioase…:


Era secolul trecut, vei zice… Nu Evul Mediu? Păi în Evul Mediu Inchiziţia spaniolă a omorât doar vreo 7 mii de oameni, din motive de Ev Mediu. Voi aţi perseverat… din ce motiv?

Iar acum vă pregătiţi să omorâţi 7 miliarde dintre noi, ca să rămâneţi voi 500 de milioane, aleşi după sprânceană de lighioană reptiliană:

Şi vă mai miraţi, cretinilor, că noi avem un Dumnezeu puternic? Şi vă mai miraţi, oameni care sunteţi oameni, că Dumnezeu nu se lasă batjocorit? Lumea pe care a făcut-o sănătoasă pentru voi o stricaţi zi de zi, an de an, secol de secol, asimptotic. Iar apoi, dacă Dumnezeu se hotărăşte s-o termine cu dreptate pentru cei care au fost drepţi, tot voi vă indignaţi şi spuneţi că nu e nici un sfârşit, că sunt basme biblice, că veţi putea în continuare să ucideţi lumea după bunul plac al satanei, încălcând toate poruncile Creatorului ei?
Vă înşelaţi amarnic!
Sfârşitul Lumii e aproape. Nu pentru că aşa a vrut Dumnezeu, ci pentru că voi vreţi asta. Nu vreţi să vă pocăiţi nici în ultima secundă.
Vi s-au scris toate, vi s-au spus toate, iar voi nu ştiţi încă să preţuiţi un răsărit de soare sau o fructă coaptă. Carne vreţi!
Carne sunteţi… Vreţi la abator? Voi l-aţi inventat, la urma urmei…