Agitaţie bizară în conturile familiei Udrea-Cocoş. Se pregăteşte ministrul să-şi mute bunurile în străinătate?

Scenariu interesant pe informaţii din mediul bancar şi de afaceri din Romania. De câteva zile, sunt mişcări extrem de interesante în conturile familiei Udrea-Cocos. O agitatie bizară în materie de retrageri şi lichidări pare să-i fi cuprins pe afaceriştii apropiaţi de preşedintele Traian Băsescu, arată ghimpele.ro.

În momentul în care Guvernul Boc pare a fi la un pas de sfârşit, soţii Cocoş-Udrea par să-şi pregătească o eventuală ”retragere” din România.

În condiţiile unei justiţii necontrolate de preşedintele Basescu, susţine Ghimpele, familia Udrea-Cocoş ar avea de dat e serie de explicaţii în dosare precum Dalli sau cel al frunzei din brandul de ţară.

Vezi aici ce afaceri patronează soţii Cocoş-Udrea
http://www.antena3.ro/html5/#152261

–––––––––––––––––
Udrea si Cocos isi muta bunurile in strainatate? Se pregateste exodul activelor portocalii

de Sebastian Safir

Conform Carieremedia, cunoscatorii mediului bancar si de afaceri din Romania asista de cateva zile la miscari extrem de interesante in conturile familiei Udrea-Cocos: o agitatie bizara in materie de retrageri si lichidari pare sa-i fi cuprins pe afaceristii atat de apropiati de presedintele Traian Basescu.
Printre afacerile patronate de cei doi beneficiari Dalli, Udrea si Cocos, se află E.H.I. Intretinere si Curatenie SRL – Activitati de intretinere si curatare a cladirilor, E.H.I. Restaurant SRL – Restaurante, E.H.I. Management SRL – Activitati de consultanta pentru afaceri si management, Euro Hotels International Co SRL – Hoteluri si alte facilitati de cazare similare, Eurohotels si Asociatii SRL – Hoteluri, Centrul de Evaluare Medicala si Testare a Fortei de Munca SA, Clamari Trading Impex SRL – Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate si Medcomplex SRL – Activitati de asistenta medicala generala etc.
Pe fondul evenimentelor din ultimele zile, cand societatea civila a iesit in strada pentru a manifesta impotriva regimului Basescu, o vizibila ”agitatie” juridica si financiara a cuprins aceste business-uri. Se fac retrageri, transferuri si alte operatiuni neobosite; gurile rele spun ca Eurohotels cauta solutii pentru deschiderea unor hoteluri in tari precum Serbia sau Moldova si lichidarea afacerilor din Romania. Aceleasi surse vorbesc despre reorientarea afacerilor medicale catre piata din sudul Europei – si in contextul retragerii Legii Sanatatii care ar fi favorizat operatorii privati.
Aparent, sfarsitul previzibil al guvernului Boc ii indeamna pe sotii Cocos-Udrea sa-si pregateasca o eventuala ”retragere sigura” din Romania. Altfel, in conditiile unei justitii necontrolate de Traian Basescu, sotii Udrea-Cocos ar avea de dat sute de explicatii in dosare precum Dalli, ”Trumpita” de la Alro, frunza din brandul de tara s.a.m.d.

Reclame