Aud că dinspre Basarabia noastră, cozi uriaşe formate din ruşi vor să obţină vize pentru România. Ori vin pentru diversiune, ori pentru … diversiune. Au investit bani în mafia băsistă şi nu vor să piardă. Sau au hotărât că Băsescu nu mai e de folos şi vor să controleze totuşi procesul de dat în gât, să nu piardă Lukoil, Oltchim etc. Vor să vină, ei şi poate şi alţii, să facă panică, bătălii de stradă, confuzii. Să nu cumva ca noi, românii, să avem încredere doar în noi.
Se înşeală.
Au calculat greşit.
Au scăpat tigrul din cuşcă, trezit, flămând, feroce, conştient de puterea lui.
Vor să-l ţină deoparte înţepându-l?… Ha, ha!
Azi am ieşit câteva zeci de mii. Dacă nu iese cum vrem NOI, mâine ieşim o sută de mii. Două sute. Un milion. Două milioane. Zece milioane! Toţi!!!
România e a noastră, dot com! Tot ce e în ţara asta, în ţărâna asta în care ne îngropăm morţii de mii de ani, pe care am udat-o cu sângele nostru, orice copac, orice pădure, orice deal, orice munte, litoralul, fiecare frunză, ramură, gură de apă, foşnet de vânt, răsărit de soare – toate astea sunt ale NOASTRE! Dacă ne enervăm, mâine naţionalizăm totul, până la ultimul şurub inportat! Avem, de la Dumnezeu, apă şi mâncare mai mult decât ne trebuie. Putem închide liniştiţi graniţele.
Suntem paşnici şi primitori. Dar nu ne călcaţi pe bătăturile cu care ne-am muncit pământul! La limită, ieşim la baionetă. Nu cred că vreţi s-o simţiţi. Îmi vine să zic că ne puteţi extermina, dar nu prea cred. De mii de ani ne ţine DOMNUL Dumnezeu aici.
Hai pa!